Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Faces on TV – “Keep Me Close”

© CPU – Matthias Engels

Wie Faces on TV al live zag, kan het bevestigen: Jasper Maekelberg is een echte performer! Zowel met als zonder band slaagt deze verleidelijke virtuoos er steeds weer in een show neer te zetten waar we even stil van worden. Als alles goed gaat (je weet wel, corona en zo) kunnen we de man achter productie bij onder andere Balthazar, Bazart en Tsar B op 8 november eindelijk terug aan het werk zien in de Cactus Club te Brugge. Tot die tijd kan hij ons hart verwarmen met een nieuwe single.

Na eerder dit jaar “Time After Time” en “Loser” uitgebracht te hebben, serveert Jasper ons deze keer het meer dromerige “Keep Me Close”. Het opzet van het nummer is simpel: wat beats en een paar zelfgeproduceerde kreten van de zanger en zijn gevolg. Doorheen het nummer horen we ook de heerlijke meerstemmigheid waarmee Faces on TV ons al verschillende keren heeft doen smelten. Goed ondersteund door een catchy deuntje tijdens het refrein, deinen we als resultaat lekker mee op het ritme van de song. Echt losbarsten doet het nummer niet, maar het melancholische ‘whaa’ dat vanaf de bridge te horen is, laat ons dat gelukkig vergeten.

Dit najaar kan je Faces on TV aan het werk zien op 8 november in Cactus Club, op 11 november in de Ancienne Belgique, op 14 november in Trix en last but not least op 17 november in Kunstcentrum Vooruit.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 augustus 2020

About Author

Babette Demeester


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief