Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faces on TV – “Keep Me Close”

© CPU – Matthias Engels

Wie Faces on TV al live zag, kan het bevestigen: Jasper Maekelberg is een echte performer! Zowel met als zonder band slaagt deze verleidelijke virtuoos er steeds weer in een show neer te zetten waar we even stil van worden. Als alles goed gaat (je weet wel, corona en zo) kunnen we de man achter productie bij onder andere Balthazar, Bazart en Tsar B op 8 november eindelijk terug aan het werk zien in de Cactus Club te Brugge. Tot die tijd kan hij ons hart verwarmen met een nieuwe single.

Na eerder dit jaar “Time After Time” en “Loser” uitgebracht te hebben, serveert Jasper ons deze keer het meer dromerige “Keep Me Close”. Het opzet van het nummer is simpel: wat beats en een paar zelfgeproduceerde kreten van de zanger en zijn gevolg. Doorheen het nummer horen we ook de heerlijke meerstemmigheid waarmee Faces on TV ons al verschillende keren heeft doen smelten. Goed ondersteund door een catchy deuntje tijdens het refrein, deinen we als resultaat lekker mee op het ritme van de song. Echt losbarsten doet het nummer niet, maar het melancholische ‘whaa’ dat vanaf de bridge te horen is, laat ons dat gelukkig vergeten.

Dit najaar kan je Faces on TV aan het werk zien op 8 november in Cactus Club, op 11 november in de Ancienne Belgique, op 14 november in Trix en last but not least op 17 november in Kunstcentrum Vooruit.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 posts

About author
Meestal een blij (en dansend) beertje!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faces on TV – “What Love Means (Show Me)”

Jasper Maekelberg, muziekproducent extraordinaire, komt vandaag met een nieuwe ep! Wat fijn om alweer wat nieuw werk te kunnen ontdekken van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mauro Pawlowski - "Always Someone"

Net zoals het nummer zelf vallen we meteen met de deur in huis. Wie voor z’n zomerse playlist nog een dromerig, zonnig…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dranouter organiseert zomersessies met o.a. Portland, Faces on TV & Absynthe Minded

Dat Dranouter elk jaar groter en groter wordt, moet voor weinig verbazing zorgen. Het festival wist vorig jaar headliners zoals The Kooks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.