Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mondingo – “If”

Foto: Julia Dubois Rosca

Het zijn drukke maar mooie tijden voor Mondingo aka Domien Cnockaert. De muzikale duizendpoot en producer lanceerde nog maar net zijn gloednieuwe project Durbuy Music, een van de mooiste studio’s van het land, maar laat nu ook eindelijk muzikaal nog eens van zich horen. Onder de naam Mondingo introduceerde hij zichzelf in 2019 met de debuut-ep We Are, Aren’t We?, al lijkt hij in 2020 nog een versnelling hoger te willen schakelen met wellicht een gloednieuwe ep.

We kregen al een tijdje teasers van de nieuwe single “If”, die tevens ook Mondingo’s eerste release van dit jaar is. Het wachten wordt uiteraard beloond met een kanjer van een lied. “If” is een meer dan zomers nummer dankzij spannende percussie, indrukwekkende productie en een strakke opbouw. Mondingo overtreft zich opnieuw door de grenzen van pop en elektro te overschrijden om zich in warmere oorden te nestelen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief