Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mondingo – “Island”

Domien Cnockaert heeft als muzikant en producer al bakken ervaring, want de laatste jaren bouwde hij in Durbuy, het wellicht bekendste stadje in de Ardennen, een muzikale oase met Durbuy Music. Daar werkte hij onder andere samen met Luka Cruysberghs en Chérine Mroue, maar vond hij ook tijd om zijn eigen project Mondingo nog eens nieuw leven in te blazen. Sinds 2020 bracht hij onder zijn alias namelijk al verschillende singles uit, die met hun dansbare en zomerse melodieën ons al wisten te bekoren. Na een korte releasepauze komt hij net voor de zomer met de ideale soundtrack voor het warme weer.

Op “Island” begint Mondingo aanvankelijk heel ingetogen met een lichte singer-songwriter sfeer, maar de elektronische geluiden bouwen al snel op tot een bijzonder dansbaar geheel. De vrolijke synths en de zingende vogeltjes in de achtergrond brengen ons daarom al snel naar een muzikale oase, die steeds euforischer wordt en met elk refrein aan dynamiek wint. “Island” is het soort nummer dat ons met onze gedachten meteen al naar zonnige oorden brengt, waar de vrijheid en het leven gevierd worden.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1823 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mondingo - "Make Me Insane"

In Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, lijkt er muzikaal heel veel te gebeuren, want Domien Cnockaert en Manou Maerten openden er…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2021

Door alle uitgestelde releases van vorig jaar, was 2021 een machine waarbij iedere vrijdag tientallen topalbums verschenen. De opgave om het bos…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Le Manou - "Vacation I Need You Now" (feat. Mondingo)

Na haar studie aan het KASK bouwde Manou Maerten samen met haar partner Domien Cnockaert een splinternieuwe studio in thuisstad Durbuy. Naast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.