banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Le Manou – “Vacation I Need You Now” (feat. Mondingo)

Na haar studie aan het KASK bouwde Manou Maerten samen met haar partner Domien Cnockaert een splinternieuwe studio in thuisstad Durbuy. Naast Durbuy Music houdt het producerskoppel zich ook bezig met eigen projecten, namelijk Le Manou en Mondingo. Een eerste muzikale liefdesbaby van de twee komt er in de vorm van “Vacation I Need You Now”. Een catchy combinatie tussen Engels en Frans die zomaar eens van Kaytranada en Claire Laffut had kunnen zijn.

De elektronische beats nemen je al gauw mee naar een tropisch feestje en dan is het vakantiegevoel niet veraf. Voeg daar de melancholische stem van Mondingo en de Franse vocalen van Le Manou aan toe en je waant je in de Provence met het zonnetje op je gezicht. Dat ze vervolgens zingen over een broodnodige vakantie onder de palmbomen, draagt alleen maar bij aan dat gevoel. De samenwerking tussen de twee klinkt heel natuurlijk en het zou ons dan ook niet verbazen mochten Manou en Domien in de toekomst vaker samenwerken. Het zomerse geheel zou niet misstaan in de clubs, al zijn die voorlopig nog niet open. Wij slagen er alvast niet in om de voetjes stil te houden en jij waarschijnlijk ook niet.

Le Manou: Facebook / Instagram
Mondingo: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mondingo - "Starlight"

Domien Cnockaert vervoegde o.a. Charlotte Adigéry, Hooverphonic en Emma Bale al op podium, maar wil zich eens te meer op zijn eigen…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.