Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mondingo – “Make Me Insane”

In Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, lijkt er muzikaal heel veel te gebeuren, want Domien Cnockaert en Manou Maerten openden er met Durbuy Music misschien wel een van de mooiste studio’s van ons land. Ze ontvangen er niet alleen andere artiesten, maar werken er ook aan hun eigen projecten. Domien is al een tijdje bezig onder de naam Mondingo, waaronder hij eclectische elektropop maakt. Onlangs stond hij nog in de AB Club als voorprogramma van Luka, waar hij al nieuw materiaal voorstelde en ook zijn nieuwste single al eens proefdraaide.

“Make Me Insane” is een zeer melodisch elektropopnummer, dat over een hypnotiserende kracht beschikt en je meteen naar een ander universum brengt. De tekst is heel beknopt gehouden, waardoor de focus vooral ligt op de interessante productie die steeds meer opbouwt. De melodieën beginnen redelijk donker en breken steeds meer open naar nog sfeervollere beats. “Make Me Insane” is bijzonder melodisch, maar geeft niet alles meteen prijs bij een eerste luisterbeurt. Elke keer je het opnieuw opzet, hoor je nieuwe details die het alleen maar beter maken. We zijn er alvast zot van.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mondingo - "Island"

Domien Cnockaert heeft als muzikant en producer al bakken ervaring, want de laatste jaren bouwde hij in Durbuy, het wellicht bekendste stadje…
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Dansende Beren presenteert STACE en Séa op de Nature Sessions van Durbuy Music

Durbuy is niet alleen het kleinste stadje ter wereld, maar wordt steeds meer dé hotspot in de Ardennen mede dankzij Durbuy Music….
2021FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2021 volgens de Belgische muziekindustrie

Om muziek tot bij jou te krijgen, zijn heel wat mensen nodig. Ook in België zijn heel wat enthousiastelingen dag in dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.