Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “Je Vais Vite (op de Campingdisco)”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wie Merel Baldé ondertussen nog niet kent, zat de voorbije jaren in een hele diepe grot. Echte MEROL-fans zouden daar al meteen een stijlfiguur in durven zien, maar dat is Freudiaans denken. Na onder meer “Lekker met de Meiden” en “Kerst met de fam” kwam er ook in België een echte fanbasis bij dankzij het stoute “Hou je bek en bef me”, maar ook na zo’n nummers moet je gewoon weer verder.

De voorbije maanden kwamen er verschillende singles uit van MEROL, die allen even gestoord waren en toch niet helemaal aansloegen. Toch heeft de Nederlandse zeker nog geen nood om het geweer van schouder te veranderen en dat doet ze dan ook niet. Met de nodige knipogen naar haar grote hits uit het verleden geniet ze in “Je Vais Vite (op de Campingdisco)” ook weer volop van het leven. In tijden van hittegolven moet dat soms echt niet meer zijn. Een opvallende frisse wind is het niet, zomers genieten zeker wel.

Facebook / Instagram / YouTube / Website

Ontdek nog meer op onze Spotify.

7 augustus 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief