Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single somegirlnamedanna – “california”

Somegirlnamedanna bracht eerder dit jaar haar debuutsingle “hello i am” uit en daarmee wist ze meteen onze aandacht te trekken. De Amerikaanse muzikante groeide op in een huishouden waar muziek niet onbelangrijk was en van het een kwam het ander. Doorheen haar voorgaande singles stelde somegirlnamedanna zich al een beetje voor en ook op de derde single lijkt dit niet anders. Uit voorgaand werk konden we al afleiden dat ze een gewoon meisje is en opgroeide in een huis waar de keukentafel belangrijk was. Na “kitchen table” enkele maanden geleden, is het nu tijd voor een reisje naar Californië.

Op haar vorige single liet somegirlnamedanna zich leiden door een akoestische gitaar, maar deze keer is het de piano die in de spotlight staat. Wanneer de zangeres even niet te horen is, neemt de piano ons even mee naar hogere sferen en ook de stem van somegirlnamedanna gaat zo nu en dan de hoogte in. We zijn slechts drie nummers ver, maar de stem voelt al heel vertrouwd aan. De muzikante richt zich tijdens het lied naar iemand speciaal. Ze nodigt die persoon uit in Californië, zodat ze daar haar liefde kan verklaren. Het nummer is niet zo intiem en speciaal als de vorige single doordat deze minder persoonlijk is, maar ook “california” valt in de smaak.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

18 juli 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief