Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single somegirlnamedanna – “kitchen table”

‘Hallo, ik ben een gewoon een meisje dat Anna heet’ met die woorden stelde somegirlnamedanna zich voor op debuutsingle “hello i am“. Anna is een gewoon meisje dat opgroeide in een groot huis met in de traphal een grote piano. In dat huis was er ook muziek te vinden van onder meer Tori Amos en Tracy Chapman, dus de liefde voor muziek was van jongs af aan aanwezig. Op school leerde Anna met woorden toveren en later plakte ze deze op muziek. Vandaag bracht de zangeres een tweede single uit en zo vertelt ze alweer iets meer over zichzelf.

“hello i am” was een nummer met veel (vocale) loops en elektronica en dus kijken we even verbaasd op wanneer “kitchen table” begint met een akoestische gitaar. Later komen er terug loops bij, maar de de rode draad blijft de gitaar. Op haar debuutsingle stelde somegirlnamedanna zichzelf voor en nu heeft ze het over een belangrijke plaats: de keukentafel. Een keuken kan je omschrijven als het hart van een huis en dat is net wat somegirlnamedanna nu blootlegt. Aan de keukentafel hoorde de Amerikaanse zangeres haar ouders ruziën in de living, aan de keukentafel vertelt Anne alleen de waarheid, aan de keukentafel heeft het gezin wel genoeg geld en heerst er wel een liefdevolle sfeer. “kitchen table” heeft een prachtige, oprechte tekst en klinkt bovendien zeer aangenaam.

Na de tweede single kennen we somegirlnamedanna al iets beter waardoor we beginnen uit te kijken naar die eerste ep.

Facebook / Instagram / Website

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

8 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief