Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Somegirlnamedanna – “hello i am”

Een debuutsingle breng je maar één keer uit. Wanneer je dat doet als artiest, wil je dat luisteraars meteen weten wie je bent en waar je voor staat. Somegirlnamedanna bracht deze week haar eerste single uit en dat deed ze met een simpele hallo. De zangeres groeide op zonder sociale media en televisie op in Minnesota, maar had wel een grote piano in de traphal staan. Het huis vulde zich niet alleen met pianoklanken, maar ook met geluiden van Tori Amos en Joni Mitchell. Op school leerde de Amerikaanse tekstjes schrijven en het duurde niet lang vooraleer muziek met woorden werd gecombineerd.

“hello i am” begint met het herhalen van de titel terwijl Somegirlnamedanna zichzelf voorstelt. Ze vertelt haar verhaal. Het meisje zou eender welk meisje kunnen zijn. The girl next door of die van de deur ernaast. Gewoon een meisje dat Anna heet. Een simpele debuutsingle die je meteen nieuwsgierig maakt naar meer. Het nummer heeft geen klassieke opbouw en is nog geen twee minuten lang, waardoor dit aanvoelt als een proloog.

Later dit jaar zouden we al meer te horen krijgen van Somegirlnamedanna, want er is al een ep op komst.

Facebook / Instagram / Website

20 maart 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief