Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Morello – “Stand Up” feat. Shea Diamond, Dan Reynolds & The Bloody Beetroots

© CPU – Nathan Dobbelaere

Met alles wat er tegenwoordig gebeurt in de wereld, was het verrassend dat Tom Morello zijn stem nog niet had laten horen in het debat. Buiten het op zijn plaats zetten van enkele fans op sociale media bleef het verdacht stil rond een van de bekendste protestrockers die deze planeet rijk is. Nu de reünietour van Rage Against The Machine met een jaartje is uitgesteld kon hij dan toch een protestsong opnemen en daarvoor kreeg hij hulp van Dan Reynolds (Imagine Dragons), The Bloody Beetroots, en artiest en activiste Shea Diamond.

Waar zijn vorige soloplaat vooral heel plat klonk, lijkt Tom Morello op “Stand Up” wel de boodschap goed te kunnen overbrengen met een furieus nummer. Reynolds klinkt erg agressief, iets wat we niet meteen van hem gewoon zijn, en de gitaarlijnen worden ondersteund door synths die het geheel alleen maar krachtiger maken. De toevoeging van Shea Diamond zorgt voor een extra eerlijke factor en zo hebben we wederom een intens protestnummer gekregen van Tom Morello. Eentje om mee te brullen in de hoop dat de verandering er toch komt.

2 juli 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief