banner

FeaturesFestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Festivalzomer 2021: Wie zien we volgend jaar terug op Dour?

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de festivalzomer van 2020. Dat het er eentje in mineur wordt, is in elk geval zeker. We zullen dus allemaal een jaartje langer moeten wachten om naar Rock Werchter, Dour, Pukkelpop of Graspop te trekken en er onze favoriete bands aan het werk te zien. Of dat dezelfde bands zijn die dit jaar op de affiche stonden, is nog maar de vraag. Alle organisaties lieten al weten dat ze hun best zouden doen om een zo groot mogelijk deel van de line-up mee te nemen naar volgend jaar, maar iedereen weet dat dat een mission impossible is. Daarom bekeken wij de festivalposters van zowel het Belgische Rock Werchter, Graspop, als Dour en het Nederlandse Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en Pinkpop. We namen het programma van elke band onder de loep en berekenden de kans op een nieuwe passage!

Vandaag bekijken we de line-up van Dour van dichterbij en proberen we de kansen in te schatten van een passage op de volgende editie. Het festival maakte onlangs trouwens bekend dat we van 14 tot 18 juli terug naar Wallonië kunnen afzakken! De ticketverkoop is al van start gegaan. Ontdek hieronder hoe groot de kans is dat jouw favoriete band volgend jaar terug op de heilige weide staat en laat ons onderaan in de poll zeker weten of we jullie daar terugzien.

100% zeker op Dour 2021:

©CPU – Stijn Verbruggen

We beginnen met bijzonder goed nieuws, want de organisatie besloot om afgelopen week al de eerste namen voor Dour 2021 bekend te maken. Zo zou onze Brusselse popprinses Angèle deze zomer exclusief naar Dour afzakken. Die belofte wordt niet verbroken, want ook volgend jaar komt ze speciaal voor het Waalse festival haar studio nog eens uit! Afspraak bij The Last Area… en wie weet horen we naast hits als “Oui ou Non” en “Tout Oublier” zelfs wat nieuw materiaal. Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit!

De Brusselse is trouwens niet de enige grote naam die opnieuw zal afzakken naar Dour. Zo zal ook levende legende Carl Cox terug te zien zijn op de weide. Hij zou dit jaar zijn eigen podium cureren, maar dat feestje wordt nu een jaartje uitgesteld. Datzelfde verhaaltje geldt voor AZF. De Franse dj is vaste klant op Dour en werd dit jaar dan ook beloond met een eigen podium op de eerste festivaldag. Beide mannen kregen carte blanche, dus we krijgen ongetwijfeld nog heel wat straffe namen te zien op de affiche.

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dour is van alle markten thuis. Van pop over techno tot punk… alles vind je er terug. In die laatste categorie zullen we volgend jaar dan ook kunnen genieten van Black Lips. Nadat de Amerikanen eerder al hun komst naar Best Kept Secret bevestigden, komen ze nu ook honderd procent zeker hun nieuwste album voorstellen aan het Belgische publiek. Het blijft vooralsnog de enige band met gitaren die we volgend jaar zullen zien in het windmolenpark.

Dat betekent dat er op dit moment vooral gedanst kan worden op pompende beats. En daar zullen de Duitsers van Modeselektor maar al te graag voor zorgen! De muzikale duizendpoten zijn ondertussen al bijna 25 jaar bezig en weten dus als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Datzelfde kunnen we zeggen van Sven Väth. Alleen is die Duitser nog wat ouder. Of dat ook beter betekent, laten we in het midden. Wat we wel zeker weten, is dat hij ervaring op overschot heeft, en dat is te zien aan zijn hoge positie op de affiche! Nog zo’n vaste waarde zijn de mannen van Dirtyphonics. Het Franse dj-duo zal volgend jaar dan ook al voor de derde keer naar Dour afzakken, maar dit keer met een liveset.

©CPU – Chris Stessens

Met Princess Nokia en Yseult worden er nog wat vrouwen met ballen aan hun lijf meegenomen naar 2021. We zagen hen al verschillende keren aan het werk vorig jaar en het is daarom dat we hen enthousiast kunnen aanbevelen. Samen met onder andere Palms Trax, Josman, Swing, Freeze Corleone en Squarepusher zal de Princess ervoor zorgen dat de dansbenen het zwaar te verduren krijgen half juli 2021! Doe daar dan nog eens de Franse rapper Niska, de mannen van Black Sun Empire, King of the rollers & inja en Lala &ce en het feestje lijkt al compleet!

Niks is minder waar, want we konden aan de hand van een aantal tourschema’s al lichtjes afleiden dat we namen als The Black Madonna, Honey Dijon en Billx zouden terugzien. Die eerste had namelijk al een eerste show bevestigd in het Verenigd Koninkrijk, slechts enkele dagen voordat Dour plaatsvond. Honey Dijon komt niet helemaal uit de Verenigde Staten voor een paar luttele showtjes zonder langs te komen in België en Billx zou het toch niet kunnen maken om al die nieuwe muziek niet aan hun Belgische fans voor te stellen als ze slechts enkele dagen na Dour in Frankrijk zitten? Het was dan ook geen verrassing toen we hen tussen de reeds bevestigde namen konden vinden.

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Is de goednieuwsshow al over? Nee hoor! Naast al die herbevestigingen had de organisatie nog enkele verrassingen voor ons in petto. Nadat zusje Angèle al honderd procent zeker terugkwam, kon grote broer Roméo Elvis toch niet thuisblijven? Met een nieuwe ep op zak zullen zijn liveshows nog energieker worden dan we al gewoon zijn. Nog leuk nieuws is dat hij zijn vrienden Caballero & Jeanjass ook meeneemt dit jaar. Of ze ook samen op het podium te zien zijn, valt nog af te wachten. Wij zijn in elk geval blij dat wel de mannen volgend jaar terug aan het werk kunnen zien.

Dour zou Dour niet zijn als er naast die sterke man geen sterke vrouw stond. Dat is volgend jaar het geval in de persona van Amelie Lens. De laatste jaren is de Antwerpse uitgegroeid tot een wereldwijde ster en staat ze overal bovenaan op de affiches. Het is daarom ook mooi dat Dour haar heeft weten te strikken voor volgend jaar. De toon is gezet, tijd om de rest van de affiche eens te bekijken.

90% zeker op Dour 2021:

© CPU – Bert Savels

Het is natuurlijk altijd met de nodige voorzichtigheid dat we iets voorspellen, maar van deze namen durven we toch wel met enige zekerheid zeggen dat we ze volgend jaar terug zullen zien op Dour. Zo mocht Zwangere Guy dit jaar zijn titel van ‘de koning van Brussel’ komen verdedigen op zijn eigen podium. Iets wat beide partijen niet zomaar zullen laten liggen, denken we dan. Wij dromen in elk geval al van wat Papa ZG met zijn carte blanche zal doen! In dezelfde categorie kunnen we Lux b2b Nathan Zahef plaatsen. Geen eigen podium voor hen, maar wel voor hun maatje AZF. Zijn komst werd al opnieuw bevestigd en aangezien zij exclusief op zijn stage geprogrammeerd stonden, lijkt dat feestje gewoon een jaartje opgeschoven te worden.

Daarnaast hebben we eens alle tourplannen erbij genomen en daaruit bleek dat al heel wat bands een aantal shows rond Dour zullen spelen. Zo staat Eats Everything in het befaamde weekend op het Duitse Sea You Festival en heeft de dj ook heel wat nieuw materiaal voor te stellen. Eén en één is twee? Nieuw fenomeen Pongo heeft ook al heel wat op de planning staan. Ze speelt op 23 juli in Duitsland en de dag erna in Frankrijk. Een tripje naar buurland België zit er dus zeker in! Dj Maceo Plex komt dan weer niet helemaal uit de Verenigde Staten voor een show in Duitsland – nota bene tijdens Dour – en de rockers van Cult of Luna hebben met Noorwegen en Roemenië ook alweer twee Europese festivalshows half juli op de planning staan. Doe daar nog eens bij dat elk van hen nog nieuwe muziek heeft voor te stellen en de bevestiging lijkt slechts een formaliteit!

80% zeker op Dour 2021:

© http://www.africaexpress.co.uk

Natuurlijk heeft nog niet iedereen op dit moment al een heuse zomertour voor volgend jaar uitgestippeld, maar er zijn toch al wat namen die hier en daar een festivalshowtje in het verschiet hebben. Zo kregen we onlangs al een groot deel van de affiche van het Zweedse Roskilde voorgeschoteld. Daarop konden we onder andere Africa Express weer ontdekken. Nu valt Roskilde wel een paar weken voor Dour, maar de band heeft aan de andere kant dan weer wel nieuwe muziek én ze cureerden een podium. Het doet de kansen in elk geval stijgen. Een beetje meer naar het Zuiden vinden we het Verenigd Koninkrijk. Een land met bijzonder veel festivals, zoals bijvoorbeeld Field Day. Enkele dagen voor Dour 2021 kunnen we daar al Gatecreeper, Ross From Friends en KETTAMA aan het werk zien, mét nieuwe muziek. Tot in België dan maar?

Er zijn natuurlijk nog heel wat andere Britse festivals die namen delen met Dour. Zo staat jazzmuzikante Nubya Garcia op 2 juli op Love Supreme Jazz Festival, komt Onipa – op dezelfde dag – met hun nieuwe plaat naar Kellburn Garden Party en draaien de jongens van TNGHT op 15 juli op London Village Underground. Het ligt natuurlijk allemaal in de buurt, maar slechts één festivalshow zegt weinig, zeker als het voor heel wat artiesten dan nog eens in hun thuisland is. De kaarten liggen wel goed en waar rook is, is vuur. Afwachten is de boodschap.

Met Frankrijk en Duitsland hebben we hier nog twee buurlanden waar heel wat festivals plaatsvinden én waar Dour graag de mosterd gaat halen. Zo ontdekten we dat de jongens van FJAAK half juni al op het Duitse Waves Open Air staan en een paar weken later hun nieuwe muziek voorstellen in Glasgow. Het zou zomaar eens het begin kunnen zijn van een mooie tour. Dan even naar Frankrijk, want daar vindt op 1 juli Astropolis Fest plaats. En wie staat daar al op de affiche? Rone! Een paar weken na Dour staan ze dan alweer op Art Sonic Festival. Er zit natuurlijk een langere periode tussen die shows, maar met dat nieuwe album onder de arm is dat gat zo opgevuld. Eenzelfde geval zien we bij Regarde Les Hommes Tomber x Hangman’s ChairLorenzo en Neue Grafik Ensemble. Alle drie de namen hebben in juli al shows gepland in Frankrijk, maar ze liggen allemaal relatief ver van het Dourweekend. Wat natuurlijk wel in het voordeel speelt, is dat ze alle drie met nieuwe muziek komen!

Om dit blokje af te sluiten, hebben we nog twee ‘specialere’ gevalletjes klaar. Zo konden we ondertussen al zien dat Altarage tijdens Dour in Spanje zit. Goed nieuws denken we dan, maar het is natuurlijk ook wel een Spaanse band… Daarom is deze bevestiging eigenlijk nog een beetje weinigzeggend, maar we hopen natuurlijk op het beste. Rebekah b2b Manni Dee zou dan weer een unieke show geweest zijn. Het duo heeft daarentegen wel al een nieuwe datum op Ostend Beach begin juli. Dat kan twee dingen betekenen… ‘Oh, er is al een Belgische datum, jammer’ of ‘DOUREEEEEEEEEUH’.

70% zeker op Dour 2021:

© CPU – Matthias Engels

Op Dour staan ook jaarlijks heel wat vaste Belgische waarden. Dit jaar zou die eer weggelegd zijn voor BrutusThe K.Cocaine Piss, Amenra en Lefto. Voor elk van hen valt zeker wat te zeggen dat in hun voordeel speelt. Brutus maakte met Rock Herk 2021 onlangs nog een nieuwe festivalshow bekend. The K. is met hun nieuwe album weer helemaal terug van weggeweest. Cocaine Piss is gigantisch in Wallonië en bracht onlangs nog een nieuwe plaat uit. Amenra is met hun echte metal een van onze grootste bands en Lefto gaat zich terug meer op zijn muziek focussen nadat hij het voor bekeken hield bij StuBru. Allemaal factoren die kunnen wijzen op een nieuwe passage dus.

Wat ook typerend is voor Dour, is dat het festival een podium geeft aan heel wat Belgisch en Nederlands talent. Zo konden we dit jaar ontdekken wat de Brusselse MEYYGlauqueSessa, Juicy + Commander Spoon, de jongens van Glass Museum, tributeproject Les Juliens, WUMAN, jazzcollectief ECHT! Milk TV, Atome, de Gentse EMYIsha, Annabel Lee, groot talent Lous and the Yakuza, Great Mountain Fire, AliA en JAKOMO ons te bieden hadden. Een aantal van hen konden we bijvoorbeeld nog aan het werk zien tijdens onze Winterslaapsessies en daaruit leidden we in elk geval al af dat ze vast en zeker de moeite waard zijn. Doe daar nog eens bij dat ze allemaal met nieuwe muziek bezig zijn. Ook de Nederlanders van YIN YIN, De Ambassade en Meetsysteem zouden dit jaar te zien zijn en behoren dus zeker nog tot de mogelijkheden. Een mooie kans die Dour niet kan laten liggen, denken we dan! Als het van ons afhangt, staan ze er zeker en vast terug. Moeilijk te boeken zal het in elk geval niet zijn, want van ver moeten ze niet komen.

© CPU – Cédric Depraetere

Naast bands van eigen bodem stond er ook nog heel wat internationaal geweld op de affiche van Dour. Zo zouden de mannen van King Gizzard & the Lizard Wizard de boel komen afbreken. Voor die fans hebben we intussen ook goed nieuws, want de Australiërs keren terug naar Europa. Op 2 juni in Spanje, even later naar Best Kept Secret en dan weer naar Oslo. Dat zijn natuurlijk alweer drie shows, maar tegelijk liggen die ook allemaal een maandje uit de buurt van Dour. Of de mannen zolang in Europa blijven, valt nog af te wachten… De eerste steen voor een mooie festivalzomer is alvast gelegd. Ze staan niet alleen daar op het Spaanse Primavera Sound. Op de – ondertussen al volledige – affiche vinden we ook Boy HarsherSherelleOcta Octa en black midi (ook op BKS) terug.

Doorheen heel Europa zijn er nog wat festivals, maar die vallen allemaal een beetje ver van Dour 2021. Wel staan er heel wat gelijke namen op de planning. Zo staat La Fleur met haar nieuwe ep op Loveland Amsterdam in augustus. Staat Franc Moody op 1 juli in Spanje, doet Gerd Janson in juni shows in de UK en in Polen, speelt The Mauskovic Dance Band eind juli hun nieuwe plaat in het Verenigd Koninkrijk en staat 999999999 helemaal aan het einde van de zomer in Duitsland. Voor deze bands is het misschien nog wat te vroeg om te oordelen over een mogelijke terugkeer, maar we kunnen toch al zeggen dat het er lichtjes positief begint uit te zien.

65% zeker op Dour 2021:

We gaan er niet moeilijk over doen, A$AP Rocky is voor Dour niet de gemakkelijkste boeking geweest. Vorig jaar moest de rapper nog afzeggen omdat hij in een Zweedse gevangenis zat. Dit jaar zou hij die show goedmaken, maar dat ging ook niet door. Driemaal is scheepsrecht? We hopen van wel, want de rapper zit begin augustus al in Finland. Het is een eind van Dour, maar het is in elk geval een begin. Hij is niet de enige die enkel shows in augustus 2021 op de planning heeft staan. Zo viert Inner City zijn dertigste verjaardag vooralsnog enkel in augustus in Amsterdam. Dat is overigens op hetzelfde festival als Altin GünDJ Koze, Turno, Nihiloxica en Dixon.

Dan gaan we even van Amsterdam naar Spanje, zoals in het Sinterklaasliedje. Primavera Sound heeft de voorbije weken al de volledige affiche te grabbel gegooid en daarop viel heel wat moois te ontdekken. Wat je wel moet weten, is dat dat festival al begin juni plaatsvindt. Desalniettemin is het steeds weer het begin van heel wat festivaltours. Zo ook voor de Franse OklouShygirl en nieuw fenomeen Black Country, New Road. Tegen volgend jaar hebben ze dan nog eens heel wat nieuwe muziek onder de arm, dus het kan het begin zijn van iets moois.

© CPU – Bert Savels

Terwijl Dour redelijk centraal in de festivalzomer ligt, vinden er van begin juni tot eind augustus festivals plaats. Het is dus soms bang afwachten of onze favoriete bands dan ook een bezoekje aan België brengen. Voor The Comet is Coming is dat bijvoorbeeld het geval. De mannen staan eind augustus in Portugal, dus hun herbevestiging is nog onzeker. Aan het begin van de zomer is er nog meer te doen, zoals Best Kept Secret in Nederland. Voor bands als Los Bitchos en Otim Alpha zijn dat jammer genoeg nog de enige bevestigde festivalshows. Wel hebben ze allebei nieuw materiaal in het verschiet, wat kan wijzen op meer shows. In diezelfde periode staat Reinier Zonneveld overigens in Duitsland.

Dan kijken we nog wat vroeger in de zomer. 3 juni in Polen, meer bepaald, want dan staat AFRODEUTSCHE daar een show te spelen. Het is ook voor haar nog maar de enige bevestigde show tot nog toe, maar ze had er heel wat op de planning staan dit jaar. Een dag later zitten we alweer op Junction 2 in het Verenigd Koninkrijk, met in 2021 op de affiche: Ben Klock. Enkele dagen later vindt in datzelfde land Cross the Tracks plaats. Daar staan onder andere Lynda Dawn en Greentea Peng op het programma. Beiden met nieuwe muziek dan nog eens, dus wie weet is het slechts het begin van een mooie zomer.

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Dan weer iets korter bij huis. 25 juni in Frankrijk op La Magique Society Festivals. Daar delen ze tot nu toe twee namen met Dour: EarthGang en Makala. Beide namen hebben nieuwe muziek en nog maar één showtje op de planning. Wat niet is, kan nog komen. Het zijn daarmee ook meteen de laatste namen waarvan we concrete plannen weten. Gek genoeg zijn ze niet de laatste twee namen uit dit blokje, want Body Sushi is een nieuw project van VTSS en Randomer. Oke, er staat nog niks nieuws op de planning, maar als je een nieuw project begint, wil je daar toch mee touren? Daarbovenop gooien we met David Numwami en Nikitch & Kuna Maze nog twee beginnende Belgen. Allebei hebben ze nog niks op de planning, maar misschien nog belangrijker is dat ze allebei nog niks hebben uitgebracht. Dat kan natuurlijk nog komen, maar het is daarom dat we op dit moment twijfelen op een nieuwe passage.

55% zeker op Dour 2021:

©️ CPU – Joost Van Hoey

Het is zo goed als onmogelijk om een volledige affiche letterlijk over te nemen en natuurlijk vallen er altijd namen af. We kunnen niet met zekerheid zeggen of dat daarmee ook de volgende namen zullen zijn, maar hun kaarten liggen er al te best voor. Zo heeft headliner James Blake nog niks gepland voor 2021. Daarentegen is de man wel druk bezig met nieuwe muziek uit te brengen. Of dat meteen ook een nieuwe festivaltour betekent, is nog maar de vraag. De Brit kan natuurlijk ook kiezen voor zaalshows. Hij is niet de enige bij wie dit verhaaltje van toepassing is… Zo stond ook Excision als headliner geprogrammeerd, maar ook hij heeft niks gepland. Het valt dus nog maar af te wachten wat de mannen volgend jaar zullen doen met die nieuwe nummers.

In datzelfde rijtje kunnen we nog heel wat namen zetten. Om er met Amon Tobin Presents Two Fingers, de Amerikaanse dj Channel Tres, Muzi, OBOY, Mella Dee, de Jamaicaan Chronixx, Jayda G, Kamaal Williams, Show Me the Body, levende meme Oliver Tree, Paranoid London, Lujipeka, rappers SiR enPouya, Santi, Folamour, Men I Trust, Les Louages, Föllakzoid, de knotsgekke Yves Tumor, Maes, Bbymutha, GoldLink, Iguana Death Cult en Koba LaD een paar te noemen. Al deze namen hebben onlangs een album uitgebracht, of zijn van plan om het in de nabije toekomst te doen. Het is dan nog maar de vraag of zij ook volgend jaar zullen kiezen voor een festivaltour of dat ze gewoon zalen zullen aandoen om hun nieuwe muziek voor te stellen.

© CPU – Bert Savels

Met Stormzy had Dour een gedroomde headliner beet. Alleen kan die droom misschien uitdraaien in een nachtmerrie. Zo stond de Britse grimeheld afgelopen jaar al drie keer (!) in ons land – waaronder die legendarische show op Pukkelpop – maar wie hem dus aan het werk wilde zien, had kansen genoeg. Ook zit er niet meteen nieuw materiaal aan te komen, want met HEAVY IS THE HEAD verscheen er dit jaar nog maar een nieuwe plaat. Een nieuwe passage behoort zeker tot de mogelijkheden, maar de kaarten liggen op dit moment nog niet geweldig. Dat geldt ook voor Flohio. De Britse rapster stond verschillende keren in ons land afgelopen jaar en bracht tot 2020 heel wat singles uit. Dit jaar is ze echter een beetje stilgevallen, dus het blijft afwachten.

Natuurlijk is Europa niet het enige werelddeel met festivals. In Amerika zijn er ook een paar hele grote. Denk bijvoorbeeld maar aan Bonnaroo, dat op 17 juni plaatsvindt. Daar staan onder andere Makaya McCraven op de affiche. Er zit wel een klein maandje tussen beide festivals, maar het voorspelt niet veel goeds. Ook over de grote plas staat Oxmo Puccino. Zij wel in Canada, maar in dezelfde periode als Bonnaroo. Fuzz doet begin volgend jaar dan weer een Amerikaanse tour, maar het blijft koffiedik kijken naar wat de mannen daarna van plan zijn.

© CPU – Joost Van Hoey

Ook niet alle Belgische bands zullen terugkomen… BeraadGeslagen is er bijvoorbeeld zo eentje. Fulco Ottervanger stond met zijn project op heel wat festivals, maar werd bijvoorbeeld al geannuleerd voor Rock Herk 2021. Zo’n annulatie komt natuurlijk nooit alleen en dus vrezen we voor hetzelfde verhaal op Dour. Front de Cadeaux heeft op zijn beurt dan al heel lang niks meer uitgebracht. Datzelfde kan gezegd worden over Flying Chairs en Theo Clark.

Franse rappers Last Train en Kalash hebben dan weer een heuse Franse tour gepland in het voorjaar, maar daarna staat er alweer niks op de planning. Ze brachten wel allebei nieuw materiaal uit, dus wie weet trekken ze die lijn door. Alkpote en Vladimir Cauchemar hebben ongeveer hetzelfde aan de hand. Enkele shows in het voorjaar, nieuwe muziek, maar nog geen plannen voor de zomer… Lethvm en Warmduscher hebben dan weer al wat Belgische shows gepland, dus lijkt een kans op Dour wat te slinken. Wel hebben ze allebei nieuwe muziek, dus wie weet.

45% zeker op Dour 2021:

© CPU – Larissa Zenner

Hoe jammer we dit ook vinden, niet iedereen kan terugkomen naar Dour. Als we alle feiten even op een rijtje zetten, dan zijn het niet zo heel veel namen die de slechtste papieren hebben, maar ze zijn er natuurlijk wel. Zo kon iedereen die dat wou Mahalia al verschillende keren aan het werk zien in ons land. Daarnaast lijkt de jonge zangeres ook niet meteen met nieuw werk naar buiten te komen – tenzij je haar coronaprojectje meerekent. Ze is natuurlijk niet de enige Dour-naam die nog geen festivalshows op de planning heeft staan. Zo liggen de kaarten ook niet geweldig voor de Oekraïense dj Nastia, de mannen van Dirty Fences en de Franse rapper Nemir. Allemaal hebben ze niks gepland voor 2021 en lijkt er ook niet meteen nieuw materiaal klaar te zijn.

Zo is het ondertussen ook al drie jaar geleden dat zowel The Psychotic Monks, als Motor City Drum Ensemble nog een nieuw nummer uitbrachten, hebben Eclair FifiJardin en Talaboman op muzikaal vlak niks op de planning staan en lijkt ook Teto Preto een beetje stilgevallen. De Franse Ascendant Vierge had bijvoorbeeld op 1 mei nog een show in de Brusselse Botanique gepland, maar het is onduidelijk of dat nog doorgaat. Met slechts drie nummers op haar palmares, lijkt het in elk geval nog even tijd nodig te hebben. Ter verduidelijking is dit allemaal maar speculatie, en hopen we uit de grond van ons hart al deze artiesten terug te zien op Dour 2021!

Wie hoop jij terug te zien op Dour 2021? Welke bands hoop je dat er nog worden toegevoegd? Laat het ons zeker weten!

Wie wil jij terugzien op Dour 2021?
1059 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single killthelogo - "Buy More Sh!t"

Hoewel killthelogo een recent opgerichte band is, schrijven we hier niet over een stel jonge veulens. Frontman Daniel Mies en gitarist Niko…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

DOUR 2022 lost eerste namen: Angèle, Flume, black midi en veel meer!

Het is vandaag een mooie dag voor het Belgische festivallandschap, want nadat Rock Werchter vanochtend de komst van The Killers bevestigde, zijn…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (3 mei - 9 mei)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.