Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Germys & Ruby Grace – “It Sounds Like”

Dat België met Ruby Grace een verfrissende nieuwe popstem heeft, voorspelden we in 2018 al dankzij haar honingzoete debuut “Lipgloss“. Bijna twee jaar later maakt de Hasseltse zangeres gigantisch grote stappen vooruit doordat ze o.a. een contract tekende bij Warner Music en ook voor een iets opgewektere sound gaat. Haar vorige twee singles deden het dankzij ludieke videoclips al uitstekend en samen met de Belgische producer Alex Germys  heeft ze nu misschien wel de volgende grote zomerhit te pakken.

“It Sounds Like” is na “My Gem” en “Jawbreaker” de derde hit in wording van Ruby Grace en blijft vrijwel meteen hangen. De catchy hooks en de speelse zanglijnen zorgen ervoor dat stilzitten op deze track haast onmogelijk is en dat je dus al snel verliefd wordt op deze zomerse samenwerking. Dat Alex Germys goed weet hoe hij een hit in elkaar moet steken, liet hij al in het verleden zien, maar ook deze keer levert hij een echte knaller af. Wij hebben onze zomerhit van 2020 bij deze wellicht al gevonden.

Facebook (Alex Germys) / Instagram (Alex Germys) / Facebook (Ruby Grace) / Instagram (Ruby Grace)

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1324 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruby Grace - "Winx"

Nickelodeon opende 16 jaar geleden de poorten van het magische Alfea, introduceerde ons aan de zeskoppige feeënbende van Winx Club en wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruby Grace - "No More Dreams"

Ruby Grace is fan van Bratz-poppen, eenhoorns en glitter, wat zich ook weerspiegelt in haar kleurrijke esthetiek. Ondertussen is het al bijna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.