Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tate McRae feat. Lil Mosey – “Vicious”

Tieneridolen en Canada lopen al verschillende jaren hand in hand met elkaar. Dat land is dan ook één van werelds grootste kweekvijvers op vlak van muzikale talentjes. En zo komt nu ook stilletjes aan ene Tate McRae bovendrijven. De zestienjarige zangeres kwam in 2016 voor het eerst opduiken in Amerika toen ze derde werd in de show So You Think You Can Dance. Daardoor mocht ze zelfs mee als danseres op Justin Biebers ‘Purpose World Tour’. Volgens vele mediazenders begon ze daar dan ook met het schrijven van eigen nummers die ondertussen allemaal uitgebracht werden. Het mag dan ook geen wonder zijn dat ze over de hele wereld wordt gezien als ‘The Next Big Thing’ en ook met haar nieuwste single kan ze dat zeker en vast waarmaken.

Haar vorig nummer “you broke me first” haalde makkelijk de 20 miljoen op Spotify, maar we zijn er zeker van dat “Vicious” dit met twee vingers in de neus gaat verdubbelen of zelfs verdriedubbelen. Op dit nummer gaat de jonge Tate McRae een samenwerking aan met een andere jonge artiest, Lil Mosey, die op zijn achttien jaar ook al enkele hits wist uit te brengen zoals “Blueberry Faygo” en “Noticed”. De creatieve collaboratie mondt uit in een zomers nummer dat zeker nog enkele malen de revue gaat passeren.

“Vicious” start per direct met een uithaal en een leuke beat die heel hevig en hectisch overkomt. Toch past het plaatje volledig en valt in de eerste strofe de krankzinnige stem van Tate goed samen met de ijzersterke en overspoelde vibe. Een andere kant opgaan in een muziekgenre loopt soms heel slecht af, maar in dit geval heeft het een meerwaarde die weeral laat zien wat de jonge zangeres allemaal in haar mars heeft. Er ontstaat dan ook iets mysterieus dat vooral wordt opgewakkerd door Lil Mosey en zich doorzet tot het einde van het nummer. Ook tijdens het refrein heerst dat gevoel volledig, dat zet zich uiteindelijk uit tot iets vernieuwends dat we nog maar zelden hebben gehoord.

We zijn er op zijn minst zeker van dat “Vicious” de hitlijsten in grotere landen zoals Amerika en Engeland zal halen! Of het ook hier een succes gaat worden, moeten we nog even afwachten.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juni 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief