Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Mosey – “Blueberry Faygo”

© Drew Yorke

Wie “Blueberry Faygo” voor het eerst hoort denkt misschien: ‘Tiens, dit heb ik al precies al eens gehoord.’ Dat kan best; het nummer werd verschillende keren geleaket en onofficieel gereleaset op Spotify. Het kwam zelfs in de hitlijsten van Spotify terecht, maar werd dan later weer offline gehaald. De illegale publicaties van “Blueberry Faygo” leverden al meer dan 22 miljoen streams op; veel geld dat de jonge Amerikaanse rapper zou mislopen. Het zou nu al zijn grootste hit zijn na onder andere “Noticed” en “Kamikaze”. Nu kunnen we dus eindelijk zeker zijn dat “Blueberry Faygo” online zal blijven staan. Het management van Lil Mosey bevestigde dat.

“Blueberry Faygo” is gebaseerd op een sample van Johnny Gills bekende hit uit 1990, “My,My,My”. Dat de single getipt wordt als een van zijn populairste nummers to be is zeer begrijpelijk. We horen een vrolijke, maar tegelijk ook stevige instrumental van de jonge Amerikaanse producer Callan. Lil Mosey’s teksten zijn in de tweede strofe ook helemaal anders dan op de gelekte versie. De rapper was hier duidelijk van op de hoogte en hoopt op deze manier toch nog wat vernieuwing te brengen. Lil Mosey heeft een natuurlijke flow die perfect op het nummer past. Het geheel klinkt heel fris. We krijgen zin in de zomer, cocktail in de hand. “Blueberry Faygo” zou een van de songs zijn die op het nieuwe album van Lil Mosey, The Land Of Make Believe, komt, maar dat werd nog niet bevestigd door de rapper.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey - "Enough"

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tate McRae feat. Lil Mosey – "Vicious"

Tieneridolen en Canada lopen al verschillende jaren hand in hand met elkaar. Dat land is dan ook één van werelds grootste kweekvijvers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.