Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin – “Pelota”

© CPU – Bert Savels

Alsof het weer nog niet zwoel genoeg is, duikt Khruangbin weer op met een derde single uit hun aankomende plaat. Mordechai verschijnt op 26 juni en we konden daaruit met “Time (You and I)” en “So We Won’t Forget” al twee voorsmaakjes horen. Met “Pelota” gaat de band nog meer de zuiderse tour op dan ze al deden, en dat heeft alles te maken met de Spaanse vocals die dit keer nadrukkelijk aanwezig zijn.

In vergelijking met de vorige twee singles, is “Pelota” een heel kort liedje. Net geen drie minuten worden we ondergedompeld in de zonnige sfeer van “Pelota” dat zich onderscheidt van hun eerder werk door het nadrukkelijk gebruik van djembés. Daarnaast ligt het tempo ook van een iets hoger waardoor je al snel de neiging voelt om de dansbenen nog eens los te gooien. Dat “Pelota” misschien wel de leukste single is van de aankomende plaat, zegt genoeg over het niveau. Meer van dat volgende week!

Facebook / Instagram

16 juni 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief