Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin – “So We Won’t Forget”

© CPU – Bert Savels

Er is geen andere band die ons beter door de quarantaine kan loodsen dan Khruangbin. De Texanen brengen met hun zwoele muziek een lekker zomers sfeertje en dat resulteerde al in twee albums. Een derde komt er binnenkort aan met Mordechai op 26 juni. Daaruit kregen we begin mei al het catchy “Time (You and I)” en nu komt de band met “So We Won’t Forget”, alweer een heerlijk smooth liedje.

Net geen vijf minuten Khruangbin, we konden niet gelukkiger zijn. Op “So We Won’t Forget” wordt er in het begin een klein beetje meer nadruk gelegd op het muzikale met een gitaarlijn die lekker psychedelisch door de lucht klieft. Maar het is toch vooral Laura Lee die met de aandacht gaat lopen, doordat haar stem na een tijdje meer op de voorgrond treedt. Het zorgt er wederom voor dat dit een nummer is dat je zo op de radio kan draaien, maar dan in een kortere radio edit. Want “So We Won’t Forget” is gebouwd op repetitiviteit en na een tijdje horen we toch ook al graag eens een grotere dynamiek. Desalniettemin blijft het resultaat even zacht en aanstekelijk als vroeger en dus kunnen we concluderen dat de band ons nog steeds warm krijgt.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

18 mei 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief