FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Strokes eerste naam voor Best Kept Secret 2021!

Zijn er leukere manieren om het weekend in te gaan dan met festivalnieuws? Oké, het duurt misschien nog bijzonder lang voordat we weer allemaal naar Best Kept Secret kunnen, maar het Nederlandse festival heeft ons vanochtend toch al weer wat warmer gemaakt voor de volgende editie. Niemand minder dan The Strokes zal terug van de partij zijn! De Amerikanen dachten aan een comeback door de grote poort in het kader van The New Abnormal, maar die ging niet zoals gepland. Uitstel is dus geen afstel, want op zaterdag 12 juni staan Julian Casablancas en co voor het eerst sinds 2006 nog eens op Nederlandse bodem.

Dat is niet het enige nieuwtje uit de Beekse Bergen, want binnen twee weken – tijdens het Best Kept Secret 2020-weekend – krijgen we de volledige line-up voor de volgende editie voorgeschoteld. Daarnaast gaan dat weekend ook de tickets voor volgend jaar in verkoop én die editie vindt plaats van 11 tot 13 juni 2021.

The Strokes lijkt de tour van 2020 dus gewoon over te zetten naar volgend jaar, want eerder deze week werden de Amerikanen ook al aangekondigd voor het Spaanse Primavera Sound. Daardoor lijken ook de kansen op een nieuwe passage op Rock Werchter bijzonder hard te stijgen.

Meer info vind je op de website van het festival!

674 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret 2021 gaat niet door

Het kan niet altijd goed nieuws zijn uit festivalland, en het afgelopen jaar was er meer negatief dan positief nieuws. Ook nu…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maxïmo Park - "Child of the Flatlands"

Het Britse Maxïmo Park uit Newcastle upon Tyne ontstond tijdens de new wave revival ten midden van de jaren 2000. Hun aanstekelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.