Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

The Strokes eerste naam voor Best Kept Secret 2021!

Zijn er leukere manieren om het weekend in te gaan dan met festivalnieuws? Oké, het duurt misschien nog bijzonder lang voordat we weer allemaal naar Best Kept Secret kunnen, maar het Nederlandse festival heeft ons vanochtend toch al weer wat warmer gemaakt voor de volgende editie. Niemand minder dan The Strokes zal terug van de partij zijn! De Amerikanen dachten aan een comeback door de grote poort in het kader van The New Abnormal, maar die ging niet zoals gepland. Uitstel is dus geen afstel, want op zaterdag 12 juni staan Julian Casablancas en co voor het eerst sinds 2006 nog eens op Nederlandse bodem.

Dat is niet het enige nieuwtje uit de Beekse Bergen, want binnen twee weken – tijdens het Best Kept Secret 2020-weekend – krijgen we de volledige line-up voor de volgende editie voorgeschoteld. Daarnaast gaan dat weekend ook de tickets voor volgend jaar in verkoop én die editie vindt plaats van 11 tot 13 juni 2021.

The Strokes lijkt de tour van 2020 dus gewoon over te zetten naar volgend jaar, want eerder deze week werden de Amerikanen ook al aangekondigd voor het Spaanse Primavera Sound. Daardoor lijken ook de kansen op een nieuwe passage op Rock Werchter bijzonder hard te stijgen.

Meer info vind je op de website van het festival!

29 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief