Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Celeste – “I Can See The Change”

©️ CPU – Joost Van Hoey

2020 moet, ondanks het coronavirus, hét jaar worden voor de Britse soulstem Celeste. Dankzij haar winst in BBC’s Sound Of 2020 en de Brits Critics’ Choice Awards staat ze bij iedereen al opgeschreven als toekomstige wereldster en in België heeft ze ondertussen haar eerste top 5 hit beet. Met “Stop This Flame” bouwde ze slim verder op het succes van “Strange” door een meer radiovriendelijk nummer uit te brengen en zo werden de verwachtingen voor nieuwe muziek als maar groter.

Nadat ze “Strange” op de Brit Awards bracht, werden zowel Billie Eilish als haar broer Finneas stapelverliefd op de onverbiddelijk intrigerende stem van Celeste, waardoor Finneas maar al te graag met de Britse zangeres wilde samenwerken. “I Can See The Change” is een betoverende ballade met een even tijdloos karakter als haar andere nummers. Meer nog, de tijd blijft gewoon stilstaan door “I Can See The Change” en we weten nu al zeker dat het nummer heel wat mensen niet onberoerd zal laten. Onze ‘Grote beer van morgen‘ wordt stilaan fameus groot!

Op 4 september brengt Celeste haar debuutalbum Celeste uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief