Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste – “Strange”

Het is nog maar een week geleden sinds Celeste “She’s My Sunshine” de wereld instuurde, maar vandaag is de Amerikaans-Britse soul-zangeres al terug met een nieuwe single. Sinds ze haar contract bij Universal tekende, is de carrière van de jongedame in een serieuze stroomversnelling geraakt. Haar ep Lately bereikte het grote publiek en sindsdien is Celeste langzaam maar zeker de hele wereld aan het veroveren met haar geweldige stem. Op “Strange” krijgen we alvast nog maar eens de bevestiging dat de zangeres serieuze potten gaat breken.

Op haar nieuwste single zet Celeste haar geweldige stem nog maar eens in de verf. Muzikaal krijgen we enkel een piano en een viool te horen, waardoor de focus ligt op de zang. Gelukkig is dat de grootste troef van de jonge zangeres. Op “Strange” zingt Celeste over het leven en hoe het vol rare verassingen kan zitten. En net dat is wat de Britse altijd met ons doet. Ze weet ons altijd aangenaam te verrassen met haar geweldige muziek. De sfeer doorheen het nummer doet wat denken aan een regenachtige avond en met de herfst in aantocht, komt dat mooi op tijd.

Op maandag 16 september staat Celeste in de AB Club en op zondag 24 november verzorgt ze het voorprogramma van Michael Kiwanuka in de grote zaal van de AB. Enkel voor de show in de AB Club zijn nog tickets verkrijgbaar.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amber-Simone - "Black, No Sugar"

In 2017 verscheen met “Taught Me Better” de eerste single van Amber-Simone, waarna nog een handvol singles volgden. Inmiddels is het echter…
AlbumsRecensies

Celeste - Not Your Muse (★★★★): Prachtig, puik en pittig

“Strange”, de prachtige compositie waarmee Celeste doorbrak, zorgde ervoor dat ze het bij ons een dik jaar geleden tot Grote Beer van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - "Love Is Back"

In januari werd Celeste uitgeroepen tot BBC’s Sound Of 2020 en een maand later kreeg ze haar meer dan verdiende eerste Brit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.