Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste – “Strange”

Het is nog maar een week geleden sinds Celeste “She’s My Sunshine” de wereld instuurde, maar vandaag is de Amerikaans-Britse soul-zangeres al terug met een nieuwe single. Sinds ze haar contract bij Universal tekende, is de carrière van de jongedame in een serieuze stroomversnelling geraakt. Haar ep Lately bereikte het grote publiek en sindsdien is Celeste langzaam maar zeker de hele wereld aan het veroveren met haar geweldige stem. Op “Strange” krijgen we alvast nog maar eens de bevestiging dat de zangeres serieuze potten gaat breken.

Op haar nieuwste single zet Celeste haar geweldige stem nog maar eens in de verf. Muzikaal krijgen we enkel een piano en een viool te horen, waardoor de focus ligt op de zang. Gelukkig is dat de grootste troef van de jonge zangeres. Op “Strange” zingt Celeste over het leven en hoe het vol rare verassingen kan zitten. En net dat is wat de Britse altijd met ons doet. Ze weet ons altijd aangenaam te verrassen met haar geweldige muziek. De sfeer doorheen het nummer doet wat denken aan een regenachtige avond en met de herfst in aantocht, komt dat mooi op tijd.

Op maandag 16 september staat Celeste in de AB Club en op zondag 24 november verzorgt ze het voorprogramma van Michael Kiwanuka in de grote zaal van de AB. Enkel voor de show in de AB Club zijn nog tickets verkrijgbaar.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

1501 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - "To Love A Man"

Je was de afgelopen weken misschien ook een beetje verward toen Celeste werd aangekondigd door onder andere Botanique en Trix, maar er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.