Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dorian Electra – “Sorry Bro (I Love You)”

Er zijn weinig figuren zo extravagant als Dorian Electra en onze fascinatie voor hen blijft maar groeien. Electra ging vorig jaar nog samen met de Britse popstarlet Charli XCX op tour, waar hen een bizarre liveshow neerzette en al duidelijk was dat we heel wat spannende nummers van Electra kunnen verwachten. Na een knettergek eerste album loste Dorian dit jaar de deluxeversie met enkele nieuwe nummers. Vandaag is het echter tijd om een nieuw hoofdstuk te beginnen en dat doet hen met een nieuwe single.

Fans van de nieuwe Charli XCX-nummers zullen ook van de niet-klassieke songstructuren van Electra houden. Met een duur van nog geen anderhalve minuut neemt hen op “Sorry Bro (I Love You) niet al te veel tijd om een verhaal te vertellen en zo ligt de nadruk vooral op de bikkelharde instrumentals die echt weten binnen te komen. Het gaat er snel en hard aan toe, maar uiteindelijk is de single iets te kort om het potentieel van het nummer waar te maken. Hopelijk krijgen we ooit een langere versie van “Sorry Bro (I Love You)”, want de elektronische geluiden beloven alleen maar goeds!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Golin - "Rowdy"

K-pop is reeds beroemd en berucht dankzij grootheden als BTS en BLACKPINK, maar het wordt stilaan tijd dat er wat meer aandacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dorian Electra - "My Agenda" (feat. Village People & Pussy Riot)

Ondanks dat het nog maar van vorig jaar geleden is dat Dorian Electra een album uitbracht, mogen we deze week al een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dorian Electra & Rebecca Black - "Edgelord"

De meest onverwachte samenwerking van het jaar? Daar kunnen Dorian Electra en Rebecca Black voor tekenen. Hen is wellicht een van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.