Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal – “Let You Let Me Down”

Donna Missal is een naam die nog niet bij al te veel mensen een belletje doet rinkelen, want ondanks haar fijn debuutalbum This Time bleef ze wat onder de radar voor velen. In 2017 werkte ze samen met Macklemore, maar het zijn vooral haar eigen nummers die het verdienen om meer in de schijnwerper te staan. Haar muziek ligt ergens op de grens tussen pop en rock, waardoor we vermoeden dat er in België een groot aantal potentiële fans kan zitten. De nieuwe single zou in ieder geval een echte hit kunnen worden.

Na “Hurt By You” is “Let You Let Me Down” de tweede release van Missal in 2020, maar over een album is nog niet meteen sprake. Toch hebben we een sterk vermoeden dat deze kersverse worp op haar tweede lp zal staan en de stijl aangeeft waarvoor ze zal gaan. Het nummer heeft niet de gekende popelementen, maar heeft desondanks toch een catchy sound die dankzij de mooie instrumentatie nog beter uit zijn verf komt. In haar laatste uithaal komt haar fijne korrel bovendien weer tevoorschijn in haar stem, waardoor we in het nummer weer alle facetten van haar timbre te horen krijgen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "Flicker"

Donna Missal is al enkele jaren bezig met het timmeren aan haar muziekcarrière. Ze heeft al twee albums, een ep en heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "insecure"

In de afgelopen maanden onderging Donna Missal een echte muzikale metamorfose. Nadat ze twee popalbums uitbracht met duidelijke rockinvloeden, gooit ze het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "(to me) your face is love"

De gevolgen van de lockdown en het gebrek aan concerten heeft bij heel wat artiesten voor een interessante wending gezorgd. De Amerikaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.