Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal – “Hurt By You”

De Amerikaanse zangeres Donna Missal is een echte grave griet, die met haar ruige uitstraling en alternatieve popmuziek onze aandacht wist te trekken. Haar teksten zijn persoonlijk, haar stem beklijvend en de boodschap achter haar muziek zorgt er voor dat we van een mooi totaalpakket kunnen spreken. Dat bundelde ze in 2018 op haar debuutalbum This Time voor het eerst in een uitgebreider geheel. Eigenlijk zou ze afgelopen herfst haar Belgische première vieren als voorprogramma van de Schotse superster Lewis Capaldi, maar stemproblemen van de hoofdact gooiden roet in het eten.

“Hurt By You” is wederom een sterke single van de 29-jarige artieste met de engelachtige rockstem. Het heeft heel wat weg van een Maggie Rogers-nummer, zonder als een exacte kopie over te komen. De kracht die ze soms onverwacht uit haar stembanden weet te halen, is bijzonder indrukwekkend en past bovendien ook goed bij de lichte countrysound van het nummer. Of we dit nummer mogen verwachten op Donna’s tweede album is nog onzeker, maar het is in ieder geval een mooie uitbreiding van haar visitekaartje.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "Flicker"

Donna Missal is al enkele jaren bezig met het timmeren aan haar muziekcarrière. Ze heeft al twee albums, een ep en heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "insecure"

In de afgelopen maanden onderging Donna Missal een echte muzikale metamorfose. Nadat ze twee popalbums uitbracht met duidelijke rockinvloeden, gooit ze het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "(to me) your face is love"

De gevolgen van de lockdown en het gebrek aan concerten heeft bij heel wat artiesten voor een interessante wending gezorgd. De Amerikaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.