Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal – “(to me) your face is love”

De gevolgen van de lockdown en het gebrek aan concerten heeft bij heel wat artiesten voor een interessante wending gezorgd. De Amerikaanse zangeres Donna Missal liet met haar eerste twee albums allesbehalve een bescheiden indruk achter, want zowel Lighter als This Time konden ons bekoren door de fijne popmuziek met rockinvloeden. In de plaats van dezelfde kunstjes opnieuw te doen, besloot ze echter om met een nieuwe sound te experimenteren. Haar comebacksingle klinkt daardoor helemaal anders dan verwacht…

“(to me) your face is love” werd opnieuw een samenwerking met Sega Bodega (Oklou, Shygirl), die haar voor deze gelegenheid iets uit haar comfortzone trok. De rockinvloeden hebben deze keer plaats gemaakt voor een elektronisch geluid, dat bijzonder verfrissend klinkt door haar zalvende stem. Gelukkig blijft het nummer niet al te veel in dezelfde sfeer hangen en breekt het net voor het laatste refrein open in een nieuwe dynamiek. Donna Missal neemt zo een duidelijk risico door te breken met alles waarvoor ze bekend stond, maar die moed heeft zich deze keer dubbel en dik terugbetaald. “(to me) your face is love” is een liefdesbrief aan iemand onbekend, maar de boodschap komt zeker aan. Verder zo, want ook dit is een spannende sound die perfect bij Missal past.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "Flicker"

Donna Missal is al enkele jaren bezig met het timmeren aan haar muziekcarrière. Ze heeft al twee albums, een ep en heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal - "insecure"

In de afgelopen maanden onderging Donna Missal een echte muzikale metamorfose. Nadat ze twee popalbums uitbracht met duidelijke rockinvloeden, gooit ze het…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #23

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.