Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal – “insecure”

In de afgelopen maanden onderging Donna Missal een echte muzikale metamorfose. Nadat ze twee popalbums uitbracht met duidelijke rockinvloeden, gooit ze het nu over een volledig andere boeg. Deze keer gaat ze voor elektronische elementen en werkt ze samen met de producer Sega Bodega, die ook vaker met FKA Twigs, Eartheater, Shygirl en Oklou de studio induikt en gekend staat voor zijn vernieuwende sound. Het volledige resultaat van hun gezamenlijke muzikale zoektocht verschijnt op 11 februari in de vorm van de ep In The Mirror, In The Night.

Nadat de vorige single “(to me) your face is love” ons volledig van de sokken blies door een adembenemende climax, happen we dankzij “insecure” alweer naar adem door een intrigerende simpliciteit. De repetitieve beat wordt door minieme synths bijgestaan, die het ideale decor vormen voor Donna Missals fantastische stem. Het geheel is sterk gecomponeerd en elk puzzelstukje vervoegt met een gemak het totaalplaatje. “insecure” is veel terughoudender, maar daarom niet minder spannend, vooral ook omdat Mura Masa het nummer mee in elkaar stak. Donna Missal is herboren en we sluiten haar nieuwe muziek (tot nu toe) met plezier in ons hart.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1489 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SHYGIRL - "Firefly"

De Britse hyperpopgrootheid SHYGIRL behoort al tot de gevestigde waarden binnen haar vak en dat zonder een debuutalbum. Daar komt op 30…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Where you are" (feat. WILLOW)

PinkPantheress is dé absolute rijzende ster van 2022! Het afgelopen jaar groeide de Britse met haar heerlijke blend van UK Garage, pop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa - "bbycakes" (feat. Lil Uzi Vert, PinkPantheress & Shygirl)

Weinig artiesten zijn de naam muzikale duizendpoot zo waardig als Mura Masa, het pseudoniem van de 25-jarige Alex Crossan. Met zijn eerste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.