Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Missal – “insecure”

In de afgelopen maanden onderging Donna Missal een echte muzikale metamorfose. Nadat ze twee popalbums uitbracht met duidelijke rockinvloeden, gooit ze het nu over een volledig andere boeg. Deze keer gaat ze voor elektronische elementen en werkt ze samen met de producer Sega Bodega, die ook vaker met FKA Twigs, Eartheater, Shygirl en Oklou de studio induikt en gekend staat voor zijn vernieuwende sound. Het volledige resultaat van hun gezamenlijke muzikale zoektocht verschijnt op 11 februari in de vorm van de ep In The Mirror, In The Night.

Nadat de vorige single “(to me) your face is love” ons volledig van de sokken blies door een adembenemende climax, happen we dankzij “insecure” alweer naar adem door een intrigerende simpliciteit. De repetitieve beat wordt door minieme synths bijgestaan, die het ideale decor vormen voor Donna Missals fantastische stem. Het geheel is sterk gecomponeerd en elk puzzelstukje vervoegt met een gemak het totaalplaatje. “insecure” is veel terughoudender, maar daarom niet minder spannend, vooral ook omdat Mura Masa het nummer mee in elkaar stak. Donna Missal is herboren en we sluiten haar nieuwe muziek (tot nu toe) met plezier in ons hart.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Shygirl @ Ancienne Belgique (Box): Plezierige eenvoud

Wie Shygirl een beetje kent, weet dat de Engelse helemaal niet verlegen is in haar muziek. De songwriter, dj, zangeres en rapper…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sega Bodega - "Arena!"

Björk, Shygirl, Charlotte Gainsbourg, Arca en Dorian Electra, het zijn allemaal artiesten waar producer en songwriter Sega Bodega al mee samenwerkte of…
InstagramLiveRecensies

Rock Herk 2023 (Festivaldag 1): Hard en hart

In de buik van de festivalzomer vindt naar goeie gewoonte Rock Herk plaats in Herk-de-Stad. Het tweedaagse festival mocht ook dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.