Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Molly Parden – “Kitchen Table”

From Georgia with love: nadat ze vorig jaar succes oogstte met een coveralbum, brengt Molly Parden op 13 november opnieuw een eigen studioalbum uit, haar eerste sinds 2011. Molly is een Amerikaanse artieste, die zich niet graag in hokjes laat plaatsen. Soul, folk of pop; het liefst van al maakt ze haar eigen genre. Ze warmde zich op in het voorprogramma van onder meer Faye Webster en David Ramirez, en komt nu dus met een soloproject.

Met de ingetogen, eenvoudige ballade “Kitchen Table” krijgen we alvast een voorsmaakje van haar nieuwe album Rosemary. Nadat enkel een ietwat verrassende elektrische gitaar het nummer inleidt, neemt Mollys zalvende stem ons mee naar een dromerige wereld. Ze liet zich naar eigen zeggen inspireren door onder andere Paul Simon en Feist, om te komen tot muziek die ruimte laat voor eigen verbeelding. Rosemary belooft alleszins een aangenaam staaltje indiefolk te worden, met tristesse die nooit veraf is. Of was het toch Americana?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 augustus 2020

About Author

Ellen Vanneste Containing multitudes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief