Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Love Like That”

© CPU – Fleur De Backer

Lauv maakt al een paar jaar muziek, maar het is pas sinds vorig jaar dat de jongeman aan zijn weg naar de top begon. De hits bleven maar komen; denk bijvoorbeeld maar aan “Love Me Better” of “i’m so tired”. Het mondde allemaal uit in ~how i’m feeling~, een album met maar liefst tweeëntwintig nummers. Ons kon de Amerikaan niet voor de volle honderd procent overtuigen, maar het grote publiek was meteen verkocht. Met een grootse visuele show verkocht hij de AB vlotjes uit en binnenkort gaat de Lotto Arena voor de bijl. Nummers om z’n show te vullen heeft de man in elk geval genoeg, want vandaag komt er nog wat muziek bij in Lauvs discografie.

Normaal gezien had “Love Like That” op ~how i’m feeling~ gestaan, maar aangezien er al zoveel nummers op het album stonden, moest Lauv keuzes maken. Het nummer had in elk geval niet misstaan op de plaat, want ook deze keer krijgen we een rustig, catchy nummer voorgeschoteld. Lauv klinkt op deze single wel wat meer ingetogen, en daar doet de akoestische gitaar nog een schepje bovenop. Als de chille beat erbij komt, komt het nummer al wat meer van de grond, maar tot een echte ontploffing komt het nooit. Dat is dan ook niet kenmerkend voor de muziek van de Amerikaan, en daarom lijkt “Love Like That” een beetje onopgemerkt in z’n discografie te zullen verdwijnen. Desondanks heeft het nummer zeker wel z’n charmes, maar het blijft misschien een beetje te simpel. Een leuk tussendoortje dus, maar ook niet meer dan dat.

Op 3 november staat Lauv in de Lotto Arena.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief