Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single PVRIS – “Gimme a Minute”

© CPU – Larissa Zenner

De Amerikaanse groep PVRIS stond in februari nog in de Trix om hun nieuwste ep Hallucinations voor te stellen. Ze lieten er vallen dat hun nieuwe album klaar is, maar de release van hun derde langspeler is verplaatst naar de zomer door de aanhoudende coronacrisis. Om hun fans niet te moeten teleurstellen, besloot de groep om toch singles te blijven releasen en zo kennen we vandaag alvast het tweede nummer van hun nieuwe project.

Nadat PVRIS op hun vorige ep wat meer de EDM-kaart trokken en deze met hun poppunk mengden, is “Gimme a Minute” weer een nummer zoals ze zich vroeger presenteerden. Er zitten uiteraard weer heel wat elektronische elementen en stevige bassen in, maar net zoals in “Dead Weight” horen we ook terug meer gitaar. Hun oudere werk en hun nieuwe muzikale perspectief komt samen op deze nieuwe single en dat werkt.

PVRIS brengt op 10 juli het nieuwe album Use Me uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief