Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single New Found Glory – “Shook By Your Shaved Head”

De Mannen van New Found Glory zitten absoluut niet stil en sinds hun debuutalbum in 1999 komen ze ondertussen al aan hun tiende album. Forever + Ever x Infinity mogen we eind mei verwachten. Met een album dat vijftien nummers zal bevatten mogen we allicht enthousiast afwachten. Ondertussen losten ze sinds begin dit jaar al drie singles die diehard fans tot dan hopelijk zoet kunnen houden.

“Shook By Your Shaved Head” trapt af met een eerder verrassende gitaar riff. Waar de intro ons eerder in een meer punky vibe brengt, haalt het refrein ons terug met beide voeten op de grond. Met een typisch poppunk schoolvoorbeeld als refrein, blijft de melodie nu al een dag in het hoofd hangen. Al bij al bracht de band uit Florida weer een strak catchy nummer. Forever + Ever x Infinity komt uit op 29 Mei 2020. Wanneer ze uiteindelijk nog eens naar België komen, is nog niet duidelijk.

Facebook / Twitter / Website

9 april 2020

About Author

Jannes Sauer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief