Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single New Found Glory – “Nothing To Say”

New Found Glory mag ondertussen bij de oude rotten der punkrockers gerekend worden, maar dan wel rotten die hooi in de broek hebben zitten. Deze heren brengen op zeer regelmatige basis een plaat uit en de ene mag dan al een groter succes zijn dan de andere. Toch kan je niet zeggen dat het geen naarstige werkers zijn!

“Nothing to Say” is een punkrocknummer dat in de bijbel der punkrocknummers kan staan als schoolvoorbeeld. Alle ingrediënten voor dit schoolvoorbeeld zijn aanwezig: kort, catchy en krachtig. Op twee minuten overtuigt New Found Glory de wereld dat ze alles in petto hebben om het genre nog verder te kunnen aanvullen.

Als de komende plaat Forever and Ever x Infinity op 29 mei 2020 uitkomt en deze en vorige single zijn een referentie, dan zal het ondertussen tiende album van de heren uit Florida een leuke plaat worden.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 maart 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief