Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hayley Williams – “My Friend”

Normaal gezien zou Hayley Williams twee weken geleden Petals For Armor II uitbrengen, maar door het coronavirus werd ook die release uitgesteld. De ep zou het vervolg zijn geweest op Petals For Armor I, een ep die begin februari op de wereld werd losgelaten. Om het wachten te verzachten bracht de Paramore frontvrouw de afgelopen twee weken twee singles uit en vandaag komt er daar een derde bij. Op “Roses/Lotus/Violet/Iris” kreeg de zangeres versterking van Boygenius terwijl ze op “Over Yet” diezelfde lekkere gloed deed ontstaan zoals op haar debuutsingle “Simmer“.

“My Friend” is een nummer dat rustig begint en losbarst eens het refrein bereikt wordt. Net als alle voorgaande nummers is ook deze single een popsong met een twist aan, maar deze keer weet Hayley Williams ons niet helemaal te overtuigen. De lange noten die ze aanhoudt tijdens het refrein liggen op de grens met zagerig. Het mindere refrein wordt dan weer deels goedgemaakt door de bridge die ons kort uit de sfeer haalt, waarna we in een rustige outro vallen. “My Friend” is misschien wel een van de minst goede nummers die we al te horen kregen van Hayley Williams.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

9 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief