Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Go Somewhere”

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog redelijk onschuldig begon in de achterkamer van hun stamcafé, is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle popact. Hun debuutsingle “All Yours” werdt een verrassend succes met meer dan drie miljoen streams op Spotify, maar niet hun enige zo zal later blijken. “Come Down” blinkt namelijk op de soundtrack van FIFA20 en ondertussen mochten ze ook al de voorprogramma’s verzorgen van Inhaler en Sam Fender. Dit jaar starte APRE nog wat rustiger, maar daar brengen ze met “Go Somewhere” nu wel verandering in.

De lentezon zorgt al dagen voor stralend weer in ons land en daar horen zomerse platen bij! “Go Somewhere” is er zo eentje waar je het vanaf de eerste tonen lekker warm van krijgt. Hun toegankelijke sound heeft APRE mooi verder uitgekiemd waardoor ze nog steeds heel ‘nieuw’ klinken. Het refrein blijft binnen de kortste keren hangen en komt lekker luchtig binnen zoals dat hoort voor een goede radiosingle. APRE gaat op “Go Somewhere” voor grootse geluiden, maar gelukkig verzuipen ze er zelf niet in en vinden ze een mooie balans. Een album zou volgen en daar kijken we dankzij “Go Somewhere” nu al naar uit!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

7 april 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief