Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Go Somewhere”

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog redelijk onschuldig begon in de achterkamer van hun stamcafé, is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle popact. Hun debuutsingle “All Yours” werdt een verrassend succes met meer dan drie miljoen streams op Spotify, maar niet hun enige zo zal later blijken. “Come Down” blinkt namelijk op de soundtrack van FIFA20 en ondertussen mochten ze ook al de voorprogramma’s verzorgen van Inhaler en Sam Fender. Dit jaar starte APRE nog wat rustiger, maar daar brengen ze met “Go Somewhere” nu wel verandering in.

De lentezon zorgt al dagen voor stralend weer in ons land en daar horen zomerse platen bij! “Go Somewhere” is er zo eentje waar je het vanaf de eerste tonen lekker warm van krijgt. Hun toegankelijke sound heeft APRE mooi verder uitgekiemd waardoor ze nog steeds heel ‘nieuw’ klinken. Het refrein blijft binnen de kortste keren hangen en komt lekker luchtig binnen zoals dat hoort voor een goede radiosingle. APRE gaat op “Go Somewhere” voor grootse geluiden, maar gelukkig verzuipen ze er zelf niet in en vinden ze een mooie balans. Een album zou volgen en daar kijken we dankzij “Go Somewhere” nu al naar uit!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
LiveRecensies

half•alive @ Ancienne Belgique (AB Club): Euforisch kleuren- en geluidspel

Zaterdagavond om 21u stipt gingen de hoofdlampen van de uitverkochte AB Club uit en lichtte op het podium een vierkantige installatie op….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.