Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle APRE – “All Yours”

Soms zijn er van die momenten waarop je een nummer hoort en er meteen verliefd op wordt. Bij APRE was dit voor ons toch het geval. De band is nagelnieuw en bestaat uit twee kerels uit Londen. Verder valt er zeer weinig te vinden over de groep, en dat is maar goed ook. De groep laat de muziek spreken en brengt later dit jaar met The Movement Of Time een eerste EP uit. Daaruit krijgen we nu “All Yours” als eerste voorsmaakje, meteen ook hun eerste single ooit.

“All Yours” weet zijn invloeden wel goed te kiezen. De ene keer horen we er, door de subtiele gitaarlijn in het begin, Foals in. De andere keer krijgen we een Jungle gevoel door de zwoele, maar aanstekelijke sfeer. Alles in dit nummer is goed doordacht en dat zorgt ervoor dat het nummer na een enkele luisterbeurt goed blijft hangen. De exotische sfeer die in het refrein hangt, zorgt er zomaar eens voor dat je gaat zweven en laat de temperaturen alleen maar stijgen. De gitaren en het synthwerk tonen hierbij dat je met slechts twee bandleden heel catchy muziek kan maken. Sterke single, we hopen nog meer van dit te krijgen.

Facebook

3408 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.