Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Come Down”

Het duo APRE uit Londen heeft er al een geweldig jaar op zitten. Nadat ze in april 2018 hun debuutsingle “All Yours” uitbrachten, ging het plots heel snel voor de twee. Het nummer heeft inmiddels meer dan een miljoen streams op Spotify en opende heel wat deuren. Er volgden maar liefst drie ep’s en shows in het voorprogramma van Sea Girls en Sam Fender. Deze zomer mogen ze trouwens op het legendarische Glastonbury festival spelen en daar zullen ze natuurlijk ook heel wat nieuwe nummers brengen. Vandaag losten ze met “Come Down” alweer een veelbelovend nummer.

Zo stilaan lijkt APRE hun sound gevonden te hebben, want “Come Down” ligt mooi in het verlengde van hun vorige ep Everyone’s Commute. Ons doet “Come Down” zelfs wat denken aan het recenter werk van Foals, maar dan nog iets meer poppy. Het refrein komt heel vertrouwd over en is van een zelfde degelijkheid als dat van “All Yours”. Zeker de momenten waarop de twee samen zingen komen heel aanstekelijk over en zijn het geheime wapen van APRE. “Come Down” is een tof nummer geworden dat ons al doet uitkijken naar de volgende zet van het duo.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1 mei 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief