Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Come Down”

Het duo APRE uit Londen heeft er al een geweldig jaar op zitten. Nadat ze in april 2018 hun debuutsingle “All Yours” uitbrachten, ging het plots heel snel voor de twee. Het nummer heeft inmiddels meer dan een miljoen streams op Spotify en opende heel wat deuren. Er volgden maar liefst drie ep’s en shows in het voorprogramma van Sea Girls en Sam Fender. Deze zomer mogen ze trouwens op het legendarische Glastonbury festival spelen en daar zullen ze natuurlijk ook heel wat nieuwe nummers brengen. Vandaag losten ze met “Come Down” alweer een veelbelovend nummer.

Zo stilaan lijkt APRE hun sound gevonden te hebben, want “Come Down” ligt mooi in het verlengde van hun vorige ep Everyone’s Commute. Ons doet “Come Down” zelfs wat denken aan het recenter werk van Foals, maar dan nog iets meer poppy. Het refrein komt heel vertrouwd over en is van een zelfde degelijkheid als dat van “All Yours”. Zeker de momenten waarop de twee samen zingen komen heel aanstekelijk over en zijn het geheime wapen van APRE. “Come Down” is een tof nummer geworden dat ons al doet uitkijken naar de volgende zet van het duo.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.