Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky – “I See the Future In Your Eyes”

Netsky stond een tiental jaar geleden te boek als een van ’s werelds populairste opkomende drum and bass producers toen hij zijn eerste platendeal sloot bij het Britse Hospital Records. Dit legde hem geen windeieren, want zijn eerste titelloze album was meteen een schot in de roos. Zijn nummers werden vlot gedraaid op de radio en de hele drum and bass scene lag aan zijn voeten, maar toch besloot hij vanaf 2015 de iets meer commerciële toer op te gaan. Dit werd hem door zijn fans niet geheel in dank afgenomen, maar nu wilt Boris het weer goed maken, want speciaal voor de tiende verjaardag van zijn platendeal bij Hospital Records geeft hij een verjaardagscadeau in de vorm van fonkelnieuw drum and bass album.

“I See The Future In Your Eyes” is dus het voorsmaakje van wat later dit jaar nog zal volgen. Met zijn nieuw nummer grijpt Boris terug naar zijn gekende liquid drum and bass sound die hem zo populair maakte. Het start rustig met een loop die het hele nummer blijft herhaald worden, maar wanneer er wordt opgebouwd naar de drop, word je meteen terug gekatapulteerd naar Boris’ eerste album. Meer dan het zinnetje ‘I See The Future In Your Eyes’ heeft het nummer ook niet nodig om Netsky weer helemaal in onze armen te sluiten.

Later dit jaar brengt Netsky zijn drum and bass album uit, maar ook kondigde hij vroeger al aan dat zijn commerciëlere Palmtrees & Powerlines al even klaar ligt om uitgebracht te worden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky & Dillon Francis - "Nobody Likes The Records That I Play"

Netsky heeft een tijdlang wat meer hitlijstgericht geproducet, maar de laatste jaren is de Belgische producer terug helemaal zijn oude zelve: trouw…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky - "Hell In High Heels" (feat. Jazmine Johnson)

Veel muziek heeft Netsky de laatste jaren niet meer uitgebracht: de voorbije twee jaar noteerden we enkel twee singles en zijn remix…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.