FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

© CPU – Ymke Dirikx

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te komen. Het dorpje aan de Franse grens mag zich alvast opmaken voor alweer een uiteenlopende muzikale vijfdaagse als we de eerste golf aan namen als leidraad mogen beschouwen. Als grootste kleppers fungeren James Blake, Bicep, Netsky, Amelie Lens en Chase & Status, maar zoals wel vaker heeft ook de lagere regio van de affiche heel wat moois te bieden. Zo krijgen de rock- en indielovers de kans om de coverband Bizkit Park, de Brusselse band Puggy en de rijzende Franse ster Zaho de Sagazan te zien, maar ook jazzfans komen aan hun trekken dankzij de komst van Ezra Collective en de Londense vrijgeest Obongjayar.

Dour zou Dour niet zijn als het festival de Franse hiphopkaart niet zou trekken en dat doet het vandaag aan de hand van de bevestigingen van JosmanKekra en Luidji. Voorts maken Nia ArchivesHoney Dijon, Trym (met een speciale A/V show), CREEDS, Chippy Nonstop, NJ Nebreda en OGUZ deel uit van de programmatie.

Dour gaat volgend jaar door van woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli. Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van het festival.

1983 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Libertines, Ice Spice, Oscar and the Wolf, Protoje en meer naar Dour 2024!

Net als een kleine maand geleden pakt Dour uit met een pakketje van ruim vijftig namen. En wat voor één! De beduidendste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Silence Is Loud"

Een ‘Grote Beer van Morgen’ die doorbreekt bij het grote publiek: dat is iets dat we heel graag zien gebeuren bij Dansende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bicep - "CHROMA 001 HELIUM"

De hype rond Bicep laaide de afgelopen jaren al vrij hoog op, maar het ziet er niet naar uit dat die in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.