FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

© CPU – Ymke Dirikx

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te komen. Het dorpje aan de Franse grens mag zich alvast opmaken voor alweer een uiteenlopende muzikale vijfdaagse als we de eerste golf aan namen als leidraad mogen beschouwen. Als grootste kleppers fungeren James Blake, Bicep, Netsky, Amelie Lens en Chase & Status, maar zoals wel vaker heeft ook de lagere regio van de affiche heel wat moois te bieden. Zo krijgen de rock- en indielovers de kans om de coverband Bizkit Park, de Brusselse band Puggy en de rijzende Franse ster Zaho de Sagazan te zien, maar ook jazzfans komen aan hun trekken dankzij de komst van Ezra Collective en de Londense vrijgeest Obongjayar.

Dour zou Dour niet zijn als het festival de Franse hiphopkaart niet zou trekken en dat doet het vandaag aan de hand van de bevestigingen van JosmanKekra en Luidji. Voorts maken Nia ArchivesHoney Dijon, Trym (met een speciale A/V show), CREEDS, Chippy Nonstop, NJ Nebreda en OGUZ deel uit van de programmatie.

Dour gaat volgend jaar door van woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli. Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van het festival.

2082 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amelie Lens - "Underneath The Strobelights"

Bijna was er een andere carrière weggelegd voor Amelie Lens, die in een nog niet zó ver verleden nog model was voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single IRAH & Chase & Status - "Gunfinger (Salute)"

Hoewel we bij elektronische artiesten vaak te maken hebben met dj-sets die het live vooral moeten hebben van het visuele spektakel eromheen,…
LiveRecensies

Dour (Festivaldag 5): Op de DOUREUH buiten

Dag vijf van Dour en dan is het niet onlogisch dat de tank van het gros van de bezoekers leeg is. Tienduizenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.