Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single New Found Glory – “Greatest Of All Time”


29 mei 2020, kruis de datum aan in je agenda als je fan bent van New Found Glory. Dan komt Forever and Ever x Infinity uit, het ondertussen tiende album van de heren uit Florida. Makes Me Sick, hun laatste wapenfeit, dateert ondertussen al van 2017. Dan rekenen we hun coveralbum niet mee uiteraard. Bezige bijen, een van de vele bijnamen die we New Found Glory kunnen toeschrijven.

“Greatest Of All Time” begint heel rustig met een gitaardeuntje dat zomaar van een blink-182-hit zou kunnen komen, maar al gauw barst het nummer volledig los met een vettige knipoog naar hun Catalyst-tijdperk. Dat het nummer over liefde gaat, ligt er vingerdik op en ook de titel hint dat liefde wel eens de rode draad zou kunnen worden. Wordt vervolgd!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 februari 2020

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief