Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TheColorGrey – “Black Flower”

© CPU – Nathan Dobbelaere

2019 leek redelijk rustig te zijn voor TheColorGrey, blijkt nu dat hij zeker niet heeft stilgezeten. In de afgelopen vier jaar bracht de rapper twee ep’s en twee albums uit. Ondertussen zijn we helemaal klaar voor een nieuwe lading hiphop en rap. Dat mag, want 24 april wordt zijn derde album Overcome gelanceerd. Grey weet de internationale vibe te behouden doorheen zijn muziekcarrière, dat viel al op in zijn eerste twee releases. Naast “Out Of My Hands” en “Up All Night“, lost de rapper zijn derde single van het jaar.

Bij deze; “Black Flower”. Een nieuwe song bestaande uit maar anderhalve minuut, vreemd. Het lijkt alsof we een tweede deel missen en toch is het goed. Kort, maar enorm krachtig. Grey rapt de hele song als een koning. Zo ziet hij er ook uit in zijn videoclip, die volledig opgenomen is in Antwerpen. De funky-, hiphopvibe die we gewoon zijn van de band, vinden we hierin niet terug. In vergelijking met de vorige release “Up All Night”, is deze wat krachtiger. Een sterke, doorgaande beat maakt de single ongetwijfeld interessant. De diversiteit aan songs wekt wel wat verwachtingen op voor het komende album. Maak je klaar voor 24 april, ‘Ouais, ça c’est promis juré, negro’.

LET OP: het komende optreden is verplaatst.

Wil je het live horen, dan kan je TheColorgrey gaan beluisteren op 29 mei in de Ancienne Belgique. (Niet meer op 12 april)                                                                  Tickets vind je hier.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

 

13 maart 2020

About Author

Rune Carremans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief