Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TheColorGrey – “Up All Night”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In 2019 kregen we relatief weinig nieuw materiaal van TheColorGrey te horen. De Belgische rapper, en zanger bracht twee singles uit. “Nothing At All” en “Out Of My Hands”. Dat wil echter niet zeggen dat hij sindsdien heeft stilgezeten. Via Instagram liet hij weten dat zijn nieuwe album klaar is, wanneer dat album uitkomt, weten we nog niet. De eerste single van dat album is er wel al, en die heet “Up All Night”.

“Up All Night” heeft zware Craig David vibes, maar dan op een minder afgelikte en rauwere manier. Een funky beat met een catchy refrein wordt afgewisseld met energieke flows. “Up All Night” is het perfecte nummer om met al je swag een feestje binnen te wandelen. TheColorGrey heeft heel wat tijd in de studio gespendeerd. Wie hem binnenkort live aan het werk wil zien, hopelijk met nieuw materiaal, kan dat op 12 april in de Ancienne Belgique.

31 januari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief