Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Róisín Murphy – “Murphy’s Law”

©CPU – Ymke Dirikx

Moloko was lang niet de eerste band waarvan de frontvrouw (of -man) het na enkele albums voor bekeken hield en een solocarrière op poten zette. Na hits als “Sing It Back” en “Time Is Now” begon Róisín Murphy op haar eentje en ook zo wist de Ierse hits te scoren zoals “You Know Me Better” en “Overpowered”. Afgelopen zomer was Murphy opnieuw druk bezig met optreden en zo maakte ze ook een tussenstop in Lokeren waar ze onder andere het nieuwe “Incapable” speelde. Het lied duurde maar liefst acht minuten en ook het recente “Narcissus” duurt bijna even lang.

Ook in 2020 vuurt Róisín Murphy nieuwe muziek op ons af en dat opnieuw met een lied van acht minuten. Murphy zingt op haar nieuwste creatie over ‘haar’ eigen wet en deze valt wat tegen. Op de vorige singles genoten we van de tijd die er genomen werd om het lied op te bouwen, maar dit nummer voelt langdradig aan. Het lijkt alsof ze het langer gemaakt hebben om ook de acht minuten te halen. Bovendien mist het nummer iets zodat het een leuk nummer wordt. De wet van Murphy zegt dat alles dat fout kan gaan fout gaat, maar zo erg is het dan ook weer niet op Murphy’s nieuwste lied.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 maart 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief