Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Pearl Jam – “Superblood Wolfmoon”

© CPU – Sven Michiels

Pearl Jam houdt zijn belofte en kwam deze ochtend met een tweede nummer uit hun nieuwe plaat Gigaton. Vorige week konden fans al een deeltje van “Superblood Wolfmoon” horen door hun gsm richting de maan te houden. Een kleine stunt die elk fanhart sneller deed slaan. De band rond Eddie Vedder is zonder meer een van de favoriete bands van de Belgen en prijkt jaarlijks met een aantal nummers in de Tijdloze van Studio Brussel. Ook hun eerste single uit het elfde album, “Dance Of The Clairvoyants“, doet het goed en siert sinds zaterdag ook de top in De Afrekening. Als tweede smaakmaker kan “Superblood Wolfmoon” zeker tellen!

Op “Dance Of The Clairvoyants” ging Pearl Jam op zoek naar iets nieuws, maar op “Superblood Wolfmoon” kiezen ze toch weer voor hun typische sound. In herhaling vallen doet de band niet, maar ze combineren hun gekende grungy geluid met nieuwe elementen. Met de verbluffende solo van Mike McCready en een energieke Eddie Vedder bewijst Pearl Jam dat ze nog steeds heel scherp staan.”Superblood Wolfmoon” is een tijdloos nummer dat lekker blijft rocken en waar ze hun fans een groot plezier mee doen.

Op donderdag 2 juli speelt de band voor een zesde keer op Rock Werchter, waar ze dus nieuwe muziek mee zullen nemen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief