Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da’ro – “Fool”

©CPU – Bert Savels

2019 had eigenlijk het jaar van Martha Da’ro moeten worden. Na haar uitstekende debuutsingle “Summer Blues” waren we meteen verkocht en maakten we haar één van onze ‘Grote Beren Van Morgen“. Jammer genoeg liepen er achter de schermen een aantal dingen niet zoals gepland en bleef de release van haar geplande ep uit. Om het wachten te verzachten, gaf de jonge zangeres ons wel nog het aanstekelijke “Sugarman” als pijnstiller en kregen we talloze kansen om haar afgelopen zomer aan het werk te zien. Toen konden we, onder andere op DOUR, al zien dat de jongedame heel wat in haar mars heeft en daarom zijn we maar al te blij dat er vandaag met “Fool” eindelijk een derde single verschijnt.

“Fool” werd geen aanstekelijk of catchy nummer zoals we gewoon zijn van Martha, maar een heerlijk rustige creatie. De synths op de achtergrond zorgen voor een wazige roes, terwijl we de jongedame op haar gekende manier horen zingen. De elektronische geluiden zorgen voor het tempo en af en toe wordt de zang ondersteund door een achtergrondkoortje. Na verloop van tijd wordt de elektronica op de achtergrond al wat experimenteler (zoals bijvoorbeeld bij Flume), maar het past perfect bij de sfeer van het nummer. “Fool” voelt als een prachtige zonsopgang, zoals je ze maar een paar keer in je leven te zien krijgt. Het nummer steekt bijzonder goed in elkaar en lost onze hoge verwachtingen helemaal in. Martha Da’ro is tot grote dingen in staat en dat bewijst ze vandaag opnieuw.

Op 7 februari kan je Martha Da’ro samen met onder andere Sylvie Kreusch en Compact Disk Dummies aan het werk zien op We Are Open in Trix.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2178 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adrianne Lenker - "Fool"

Er valt heel wat nieuws te melden uit de wereld van Big Thief de afgelopen weken. Niet alleen trekt de band in…
InstagramLiveRecensies

Martha Da’ro @ Ancienne Belgique (AB Club): De perfectie loslaten

De rijzende ster die Martha Da’ro een paar jaar geleden was, verdween na de release van haar debuut-ep Cheap Wine & Paris…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.