Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Martha Da’Ro – “Summer Blues”

Drie jaar geleden schitterde Martha Canga Antonio in de Belgische film ‘Black’ en werd ze door de pers voor haar overtuigende vertelkracht de hemel in geprezen. Na deel uit te maken van het hiphopcollectief Soul’Art, gaat ze nu solo haar weg en ook hier blinkt ze door haar sublieme vertelkracht uit. Gisteren speelde ze voor het eerst een soloshow en mocht dat meteen in een dolenthousiaste Orangerie doen waar ze opende voor de Britse zangeres Mahalia. Een meer dan veelbelovende artieste die in januari haar debuut-ep Cheap Wine & Paris zal uitbrengen.

“Summer Blues” is Martha’s eerste solosingle en is zo innemend dat we er na het beluisteren van het nummer stil van worden. In het dromerige r&b en hiphop-getinte nummer zingt Martha zowel in het Engels als het Frans over een droevige stemming waarin ze terecht kwam. Ondanks het sombere thema, klinkt het nummer gelukkig niet te melancholisch en stralen de beats ook veel positiviteit uit. Mede dankzij een meer dan sterke productie weet Martha Da’Ro zichzelf met haar debuutsingle helemaal op de kaart te zetten. Een indrukwekkende dame die ons in de toekomst nog veel te vertellen heeft.

1439 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Miles Kane - Change the Show (★★½): Nog niet helemaal in de goede richting

In de alternatieve muziekwereld is Miles Kane al enkele jaren een gevestigde waarde. Zo was hij als jonge twintiger in het begin…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Dull Boy Johnny - "Room Service"

Dull Boy Johnny is een nieuw groovy project uit de Kempen, geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Met ‘oldschool’ technieken brengen ze muziek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West - "Eazy" (feat. The Game)

Een van de meest voorkomende, en ook meest vervelende, stukjes muziekdiscours uit het afgelopen jaar was wel de vraag of Donda van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.