Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Martha Da’Ro – “Summer Blues”

Drie jaar geleden schitterde Martha Canga Antonio in de Belgische film ‘Black’ en werd ze door de pers voor haar overtuigende vertelkracht de hemel in geprezen. Na deel uit te maken van het hiphopcollectief Soul’Art, gaat ze nu solo haar weg en ook hier blinkt ze door haar sublieme vertelkracht uit. Gisteren speelde ze voor het eerst een soloshow en mocht dat meteen in een dolenthousiaste Orangerie doen waar ze opende voor de Britse zangeres Mahalia. Een meer dan veelbelovende artieste die in januari haar debuut-ep Cheap Wine & Paris zal uitbrengen.

“Summer Blues” is Martha’s eerste solosingle en is zo innemend dat we er na het beluisteren van het nummer stil van worden. In het dromerige r&b en hiphop-getinte nummer zingt Martha zowel in het Engels als het Frans over een droevige stemming waarin ze terecht kwam. Ondanks het sombere thema, klinkt het nummer gelukkig niet te melancholisch en stralen de beats ook veel positiviteit uit. Mede dankzij een meer dan sterke productie weet Martha Da’Ro zichzelf met haar debuutsingle helemaal op de kaart te zetten. Een indrukwekkende dame die ons in de toekomst nog veel te vertellen heeft.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 2): Nederlandstalige rap voor iedereen

Op de tweede dag van het Brusselse Couleur Café werd de stralende hemel helaas ingeruild voor enkele regenwolken, maar gelukkig stond daar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.