Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Martha Da’Ro – “Summer Blues”

Drie jaar geleden schitterde Martha Canga Antonio in de Belgische film ‘Black’ en werd ze door de pers voor haar overtuigende vertelkracht de hemel in geprezen. Na deel uit te maken van het hiphopcollectief Soul’Art, gaat ze nu solo haar weg en ook hier blinkt ze door haar sublieme vertelkracht uit. Gisteren speelde ze voor het eerst een soloshow en mocht dat meteen in een dolenthousiaste Orangerie doen waar ze opende voor de Britse zangeres Mahalia. Een meer dan veelbelovende artieste die in januari haar debuut-ep Cheap Wine & Paris zal uitbrengen.

“Summer Blues” is Martha’s eerste solosingle en is zo innemend dat we er na het beluisteren van het nummer stil van worden. In het dromerige r&b en hiphop-getinte nummer zingt Martha zowel in het Engels als het Frans over een droevige stemming waarin ze terecht kwam. Ondanks het sombere thema, klinkt het nummer gelukkig niet te melancholisch en stralen de beats ook veel positiviteit uit. Mede dankzij een meer dan sterke productie weet Martha Da’Ro zichzelf met haar debuutsingle helemaal op de kaart te zetten. Een indrukwekkende dame die ons in de toekomst nog veel te vertellen heeft.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cyrano - "White Wine"

Cyrano is een nieuwkomer in de Londense electro-, r&b- en soulwereld en brengt met “White Wine” zijn zelfgeschreven debuutsingle. Hij verzorgt in…
AlbumsRecensies

Paul Stanley's Soul Station – Now and Then (★★★): De soul van een rockgod

Op de bootlegcollectie People, Let Me Get This Off My Chest hoor je Paul Stanley, ook bekend als The Star Child, meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.