Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Martha Da’ro – “Sugarman”

Weinig Belgische artiesten brengen ons zo aan het stralen als Martha Da’ro dat doet. Eigenlijk is ze lid van het hiphopcollectief Soul’art, maar sinds vorig jaar bouwt ze haar soloplannen aardig uit. Haar debuutsingle “Summer Blues” was een aardige binnenkomer en beloofde de voorloper van een spannende ep te worden, maar problemen achter de schermen zorgden ervoor dat er tot nu toe nog altijd geen sprake is van die debuut-ep. Vandaag verlost Da’ro ons echter van het kwade en krijgen we eindelijk een nieuw nummer.

Martha’s festivalzomer zit propvol, en aangezien “Sugarman” al enige tijd in haar setlist vertoeft, is het dus logisch dat het nummer vandaag officieel uitkomt. Net zoals op haar debuut blijft Da’ro zich zelf en laat ze haar verhaal het nummer dragen. Toch zijn het ook haar onweerstaanbare stemgeluid en zomerse geluiden die “Sugarman” tot het nummer maken dat het is. Intens, beklijvend en bloedstollend. “Sugarman” is ook in de studioversie ijzersterk!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 juli 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief