Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Borokov Borokov ft. Fenne Kuppens – “Dat Wat U Zoekt”

Borokov Borokov bracht in het verleden al heel wat uiteenlopend materiaal uit. De ene keer energetisch en dansbaar, zoals “Drankjes” of “Comfort Zone”. De andere keer wat rustiger, maar nog steeds dansbaar, zoals “VIER”. Vreemd is het op de een of andere manier altijd. De rode draad zijn meestal de teksten, al brengen die geen houvast zoals een rode draad dat normaal doet. Deze keer krijgen we van Whispering Sons-zangeres Fenne Kuppens een versmelting te horen tussen een liefdes- en sollicitatiebrief onder “Dat Wat U Zoekt”. Op 20 februari komt het album Enkel Duetten eraan. “Dat Wat U Zoekt” is al de vierde single van dat nieuwe album, naast “Half Vier”, “De Doordeweekse Man” en “Godverdomme”.

Dit is een langzamer nummer. De diepe baslijn en eighties synthesizers zorgen voor een hypnotiserend effect. Gooi daar de bedwelmende stem van Fenne Kuppens bovenop, die je hier en daar wat woorden toefluistert, en de typische Borokov Borokov-sound is geboren. “Dat Wat U Zoekt” is een muzikaal gedicht, maar we zouden het niet meteen aanraden als sollicitatie-, laat staan liefdesbrief. Tenzij je natuurlijk solliciteert bij een meer gespecialiseerde apotheker, ook wel dealer genoemd, en je wil aantonen dat je voldoende marktonderzoek hebt verricht.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins - "Speciaal Voor Mij"

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Borokov Borokov - De Verkeerde Fout (★★★★): Een meesterlijke aprilvis

Al enkele jaren vragen we ons af of Borokov Borokov nu een grap is of niet. Het probleem is echter, hoe meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Moeilijke Tijden" (feat. Huub Prins)

Elke keer als we vol verwachting het nieuwste liedje van Borokov Borokov aanzetten, worden we in onverwachte hoeken gestuurd. Het Antwerpse trio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.