Nieuwe singles

Nieuwe single Borokov Borokov – “Half vier”

Gooi Arne Omloop (Bed Rugs), Boris Van den Eynden (Laat Maar, CUNTST), Noah Melis (Shy Dog, Pascale Deweze) en Yorgos Tsakiridis (King Dick, The Hickey Underworld) samen in één pot en je krijgt het olijkste viertal van Antwerpen. De heren maken kleinkunst in een elektronisch jasje met een grote portie humor. Met een arsenaal aan synths trekken ze ten strijden om je te doen dansen op hits als “Had Ik Maar Wat Meer Vakantie” en “Los Bollen Vier”.

Bij die hits kunnen we nu dus ook hun nieuwe single “Half Vier” schrijven. Hun nieuwe song bevat speelse elektronica en vrolijke synths al zijn die meer up tempo dan we na een eerste luisterbeurt zouden vermoeden. Vooral de zoete vrouwelijke vocals op “Half Vier” doen ons verlangen naar een goed feestje dan langer mag duren dan half vier. ‘Ik ben hier om te dansen/Het is al half vier’.

Op 31 mei staan de heren op Best Kept Secret.

Soundcloud / Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins - "Speciaal Voor Mij"

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware - "Free Yourself"

Het gebeurt vaak dat popartiesten zich in de loop der jaren opnieuw heruitvinden, maar zelden is het zo geslaagd als bij de…
Features

Nabeschouwing Best Kept Secret 2022: Dag en nacht verschil

We keken er lang naar uit en voor je het wist, was het weer gedaan. De achtste editie van Best Kept Secret…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.