Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk ft. Cash Cash – “Can We Pretend?”

In een donker ver verleden maakte P!nk R&B muziek. Later smeet de Amerikaanse zangeres zich op poprock dat langzaamaan evolueerde naar pop met rock invloeden. Op P!nks vorige album Beautiful Trauma was er nog weinig rock te horen, maar dat weerhield Rock Werchter er niet van om de zangeres als headliner te programmeren op donderdag 27 juni. Doordat P!nk vol op aan het touren is met haar meest recente plaat, was de verrassing groot toen ze al met nieuwe muziek naar buiten kwam. “Walk Me Home” werd de eerste single van Hurts 2B Human en wat later werd ook “Hustle” op de wereld losgelaten. Het rockverleden van P!nk is niet meer te horen op deze nummers en dat geld tzeker en vast ook voor het nieuwe “Can We Pretend?”.

Meer zelfs, de derde single van het album is een elektronisch nummer. Het Amerikaanse trio van Cash Cash zorgt voor een beat en ook enkele (kleine) drops. De eerste keer dat je hem verwacht, blijf je op je honger zitten. Met een beetje geduld krijgen we toch een zomerse drop te horen. Het is wat vreemd om P!nk haar stem op elektronische muziek te horen, want dit heeft ze nog niet in het verleden gedaan. Na een carrière van zo’n twintig jaar gaat de zangeres nog nieuwe uitdagingen aan. “Can We Pretend?” en de zon gaan hand in hand.

Hurts 2B Human ligt op 26 april in de winkelrekken en op 27 juni staat P!nk op het hoofdpodium van Rock Werchter. Officieel stelt ze daar nog haar vorige album voor, maar ook nieuwe nummers sluipen de setlist ongetwijfeld in.

FacebookInstagramWebsite

Volg Dansende Beren op Spotify voor meer nieuwe muziek!

 

1160 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All Out of Fight"

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.