Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk ft. Cash Cash – “Can We Pretend?”

In een donker ver verleden maakte P!nk R&B muziek. Later smeet de Amerikaanse zangeres zich op poprock dat langzaamaan evolueerde naar pop met rock invloeden. Op P!nks vorige album Beautiful Trauma was er nog weinig rock te horen, maar dat weerhield Rock Werchter er niet van om de zangeres als headliner te programmeren op donderdag 27 juni. Doordat P!nk vol op aan het touren is met haar meest recente plaat, was de verrassing groot toen ze al met nieuwe muziek naar buiten kwam. “Walk Me Home” werd de eerste single van Hurts 2B Human en wat later werd ook “Hustle” op de wereld losgelaten. Het rockverleden van P!nk is niet meer te horen op deze nummers en dat geld tzeker en vast ook voor het nieuwe “Can We Pretend?”.

Meer zelfs, de derde single van het album is een elektronisch nummer. Het Amerikaanse trio van Cash Cash zorgt voor een beat en ook enkele (kleine) drops. De eerste keer dat je hem verwacht, blijf je op je honger zitten. Met een beetje geduld krijgen we toch een zomerse drop te horen. Het is wat vreemd om P!nk haar stem op elektronische muziek te horen, want dit heeft ze nog niet in het verleden gedaan. Na een carrière van zo’n twintig jaar gaat de zangeres nog nieuwe uitdagingen aan. “Can We Pretend?” en de zon gaan hand in hand.

Hurts 2B Human ligt op 26 april in de winkelrekken en op 27 juni staat P!nk op het hoofdpodium van Rock Werchter. Officieel stelt ze daar nog haar vorige album voor, maar ook nieuwe nummers sluipen de setlist ongetwijfeld in.

FacebookInstagramWebsite

Volg Dansende Beren op Spotify voor meer nieuwe muziek!

 

738 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Rag'n'Bone Man - Life by Misadventure (★): Vechten tegen de verveling

Rag’n’Bone Man is zo’n artiest die in een mum van tijd van de ene naar de andere kant van de populariteitstabellen is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All I Know So Far"

Binnenkort verschijnt er met All I Know So Far een documentaire over P!nk’s leven en haar meest recente tournee. Met die tour hield…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag'n'Bone Man - "Anywhere Away from Here" (feat. P!nk)

‘I’m only human after all’, we zongen het allemaal mee in 2016 toen Rag’n’Bone Man met “Human” een gigantische hit scoorde. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.