Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mahalia & Poppy Ajudha – “Low Ride”

Wat als twee rijzende r&b-sterren hun krachten bundelen? Je krijgt zonder twijfel vuurwerk, althans dat verwachten we als we Mahalia en Poppy Ajudha naast elkaar zien staan. Mahalia is al iets verder in haar carrière en bracht dit jaar succesvol haar eerste album LOVE AND COMPROMISE uit, waarmee ze onder andere in de AB stond. Poppy zagen we eerder van het jaar in de AB Club het beste van zichzelf geven.

De muzikale stijl van Poppy Ajudha neemt de bovenhand op “Low Ride”, maar wordt versterkt door de zeemzoete stem van Mahalia, die wat rust in de samenwerking krijgt. Het contrast in energie is redelijk groot, maar werkt goed en laat beiden tot hun recht komen. De jazzy geluiden blazen je werkelijk omver en zorgen voor dat extra ruwe kantje. Ferm!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

23 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief