Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru – “Origamiwise”

Dat de Limburges van The Guru Guru zich niet graag in een hokje laat steken, dat is algemeen geweten in Vlaanderen. Ook wisselen ze graag af tussen bijna breekbaar rustige en snoeiharde muziek en dat levert dikwijls een leuke explosie op die hier op de redactie gesmaakt kan worden. Dat ze uitstekende muziek maken, dat wisten we ondertussen ook al.

Vier singles hebben ze al gelost van de nieuwe plaat en daar zaten weer veel invloeden tussen. De single “And I’m Singing Aren’t I” was opvallend rustig, maar “Chramer” deed alle hoop op een rustige plaat vervliegen. Daarna gaven zowel “Delaware” als “Mache” een iets meer commerciële en luisterbare hook. “Origamiwise” laat het beste van de twee uiterste werelden samensmelten en laat een leuk nummer achter dat je meeneemt in alles wat deze band kan. Deze band staat nog niet op zijn hoogtepunt; want ze blijven maar verbeteren en zullen ons blijven verbazen.

Het vorige album PCHEW werd hier al lovend ontvangen en op 3 maart staan ze dan met hun kersverse album in De Centrale T in Gent en op 9 maart stellen ze Point Fingers voor in Het Depot in Leuven. Wij zijn zeer benieuwd wat ze aan deze vijf singles nog gaan toevoegen. Met deze singles hebben ze alleszins al een mooi begin gemaakt. Het album verschijnt op 31 januari.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief