Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa – “Future Nostalgia”

De Brits-Kosovaarse Dua Lipa is aan een straf parcours bezig. Sinds de release van haar debuut in 2017 gaat het in stijgende lijn vooruit en scoort ze de ene hit na de andere. “One Kiss” en “New Rules” kampeerden wekenlang op nummer één in de Belgische Ultratop en ook de nieuwste single “Don’t Start Now” doet het goed. Met een nieuwe look en nieuwe muziek zet ze haar zinnen op 2020, want dan trekt ze met haar tweede album Future Nostalgia door zowat alle arena’s van de wereld.

De nieuwe sound van Dua Lipa is weer zeer dansbaar, maar heeft vooral een coole funky kant die het interessant maakt. Ook de titeltrack van haar tweede album krijgt ons helemaal in de sfeer. “Future Nostalgia” heeft heel wat invloeden die we onder andere met Prince, Daft Punk of Madonna associëren. Wat we enorm weten te appreciëren is dat Dua zichzelf helemaal heeft heruitgevonden en dat ze niet zo maar met de stroom mee zwemt, maar haar eigen stijl in de kijker zet. Future Nostalgia lijkt daarom nu al alle ingrediënten te hebben om een gigantisch succes te worden.

Op zaterdag 2 mei staat Dua Lipa in het Sportpaleis. Tickets zijn al verkrijgbaar, maar zullen weldra vast uitverkopen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief