Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa – “Don’t Start Now”

Het was deze week vier jaar geleden dat Dua Lipa “Be The One” uitbracht. Het nummer werd haar eerste hit en België zorgde ervoor dat ze haar eerste nummer één beet had. Haar debuutalbum Dua Lipa verscheen dan net voor de zomer in 2017 en leverde haar de megahit “New Rules” op. Een zomer later scoorde ze alweer een zomerhit met “One Kiss” en vestigde ze zich definitief aan de top. Dua Lipa is inmiddels één van de populairste zangeressen ter wereld en dus was het rijkhalzend uitkijken naar nieuw werk.

Dua Lipa’s tweede album is helemaal af en heeft met “Don’t Start Now” meteen een eerste straffe single. De Brits-Kosovaarse klinkt op deze release helemaal disco en krijgt je al snel aan het dansen. Leuk dat ze niet zomaar probeert haar eerdere hits te recycleren, maar dat ze bewust voor een geheel nieuwe sound gaat. Gelukkig pakt dit goed uit, want “Don’t Start Now” heeft nu al alles in huis om haar volgende monsterhit te worden. Laat dat nieuwe album dus maar komen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief